Nieuws

Gilberte Vereeken wordt marketing manager bij Sage

Boekhoud- en CRM software specialist Sage heeft Gilberte Vereeken aangeworven als marketing director voor België en Luxemburg. Zij zal zich concentreren op de positionering van Sage als de referentie voor KMO’s in beheer- en CRM-software en  op de verdere versteviging en ondersteuning van Sage’s netwerk van 150 verdelers in België en Luxemburg.    

Tot voor kort zat marketing en sales bij Sage vervat in een enkele afdeling, die geleid werd door François Josz. Josz voert nu alleen nog het sales departement aan, Gilberte Vereeken zal de marketing afdelingbeheren.
 
Gilberte Vereeken is van opleiding licentiate arbeidswetenschappen aan de ULB, maar kwam via haar werk bij grafisch atelier Never Late (waar ze het tot gedelegeerd bestuurder bracht), voortgezette marketing opleidingen en haar eigen image consulting bedrijf AGC in de marketing in de ICT-sector terecht. Zo werkte ze bij Comsol, later Noxs, verdeler van producten en diensten op het gebied van netwerk security en e-business architecturen.
 
“Onze keuze voor Gilberte als Marketing Director werd geleid door haar uitgebreide en pragmatische marketingervaring, haar grondige kennis van de ICT-sector, haar vertrouwdheid met de filosofie van indirecte verkoop, haar aangeboren dynamisme en haar vlotte drietaligheid.”, vertelt Philippe Tailleur, CEO van Sage Belux.
 
Gilberte Vereeken zal zich toeleggen op de harmonisering van Sage’s branding en het verder ontwikkelen van de positionering van haar gamma beheer- en CRM-software als dé referentie voor KMO’s. Overeenkomstig met Sage’s visie van intensieve lokale aanwezigheid, zal zij zich ook maximaal concentreren op het bijstaan van het verdelernetwerk in hun communicatienoden en het verder intensifiëren van de wederzijdse relatie met deze 150 partners.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business