Nieuws

Anoniem surfen

Darknets ontrafeld
 
Het internet is verre van vrij en onbeperkt. Google, de overheid en schimmige hackers zitten allemaal achter uw privégegevens aan. Gelukkig zijn er vrijhavens voor wie onder de radar wil blijven: zogenaamde Darknets, alternatieve netwerken waar u niet hoeft te vrezen voor internetcensuur of privacyinbraak. PC Magazine laat u kennismaken met de wereld van Darknets, legt uit hoe ze werken en waarvoor u ze wel en niet kunt gebruiken.

 

Mediaspelers
 
De tijd van de MP3-speler is voorbij; vandaag draagt u in uw hand een complete mediaspeler die naast muziek ook videobeelden en films weergeeft. Sommige exemplaren bieden u zelfs internettoegang! Welke spelers kwijten zich het best van hun vele taken? Naast het gebruikersgemak van de speler neemt ons lab ook de bijgeleverde mediabeheersoftware onder de loep.
 
Mobiele opslag
 
Ook in de wereld van opslag geldt dat kleiner altijd beter is. Niet verwonderlijk dus dat u vandaag vele gigabytes in de palm van uw hand wegstopt, of het nu om een USB-geheugenstick gaat of een externe harde schijf. Het grote aanbod maakt kiezen er echter niet makkelijker op. Samen met PC Labs benchmarken we de nieuwste generatie USB-geheugensticks en 2,5-inch pocketschijven.

Op onze cd: twee volledige softwarepakketten!

Wat is er beter dan één volledig softwarepakket? Twee natuurlijk! Deze maand doet u met PC Magazine dubbel voordeel dankzij de onbeperkte versies van zowel PC Tools Desktop Maestro 2 als Avanquest Connection Manager. De eerste houdt Windows proper en wist internetsporen, terwijl de tweede een uitermate handige tool is voor notebookfanaten die verschillende netwerken optimaal willen gebruiken.

Dat alles wordt geserveerd met een ferme dosis probeersoftware met deze maand ‘9’ als magisch getal: SnagIt 9, Sun StarOffice 9 bèta 2 en Norton Internet Security 2009. En de gelukzakken met een iPhone doen we suggesties uit de App Store van Apple.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business