cover PC Magazine 117

Advertentie

Dataherstel

We rekenen steeds meer op onze harde schijven om onvervangbare gegevens vast te houden, of het nu foto’s zijn of documenten. Maar wat als er iets misgaat? PC Magazine somt de gevaren op die uw gegevens op een schijf lopen, bekijkt eenvoudige reddingsoperaties en gaat in op het werk van professionele dataredders.

Multifunctionele inkjetprinters

De printer is dood, lang leve de multifunctional. Deze autonome manusjes-van-alles worden vandaag door iedereen gekocht, of het nu in de supermarkt of de speciaalzaak is. En inkjetmultifunctional geniet duidelijk de voorkeur. De vraag die PC Magazine zich stelt, is of u moet kiezen voor een simpel instapmodel of best wat meer geld uitgeeft aan een luxueus uitgeruste alleskunner. PC Labs voelt alle printermerken aan de tand in een verhelderende producttest.

KMO-switches

Een performant en betrouwbaar bedrijfsnetwerk begint bij de juiste netwerkswitch. PC Magazine gaat na wat de meerwaarde is van een ‘slimme’ netwerkswitch voor kleine en middelgrote bedrijven zonder eigen IT-afdeling. Bovendien omkaderen we het dossier met tips en inzichten om uw netwerk optimaal te laten presteren.

Hack eens… een USB-stick

In oktober starten we met een nieuwe reeks workshops ‘Hack eens een…’ waarbij we deze keer haarfijn uitleggen hoe een beveiligde USB-stick gehackt kan worden. En dat kan eenvoudiger dan u denkt. 

Gratis bij PC Magazine: volledige versie iolo Search & Recover 5

Uiteraard is de Prullenbak de eerste plaats waar u gaat kijken als u per ongeluk bestanden wist. Maar lang niet altijd vindt u daar wat u zoekt. Dankzij de professionele dataredder Search & Recover 5 van Iolo haalt u verloren gewaande bestanden opnieuw boven water. Eén van de manieren waarop het dat doet, is door allereerst een image te maken van de harde schijf of partitie. Daardoor bevriest u letterlijk de situatie en verhoogt u de kans op herstel.

Search & Recover 5 is eveneens in staat om sector per sector de harde schijf te controleren op beschadigde partities en bestanden waarvan de indexdata verloren is gegaan. Er zijn ook specifieke scans voor foto’s, films en muziek waarbij u zelfs een preview te zien of te horen krijgt. Deze versie van Search & Recover 5 is de allernieuwste en is bruikbaar tot twaalf maanden na invoering van het serienummer.