Nieuws

Smart Business Strategies nr 86

In nummer 86 van Smart Business Strategies krijgt u een gevarieerd menu voorgeschoteld met dossieronderwerpen als Software as a Service, document management en consulting:

Software as a Service

Software as a Service dringt steeds dieper de bedrijfscultuur binnen. En alle leveranciers staan dan ook klaar met een SaaS-versie van hun eigen software. Maar is dat wel zo eenvoudig? En wat is het verschil met gewone hosting? En vooral: waar moet u op letten als u zelf overweegt uw software als een dienst af te nemen? Smart Business Strategies zoekt het voor u uit.

Document management

[download_file]

Het aantal digitale documenten stijgt razendsnel. En het belang ervan neemt steeds toe. Wie nu nog geen strategie en tools klaar heeft om deze documenten veilig en overzichtelijk te bewaren en beheren, riskeert binnenkort grote problemen, van talloze uren tijdverlies tot zelfs wettelijke vervolging. Maar waar te beginnen? En welke software is voor uw bedrijf het meest geschikt? Wij zoeken een antwoord op uw dringendste vragen.

Consulting

Iedereen consultant. Althans daar lijkt het soms toch op. Maar wie professioneel met consulting bezig is, weet wel beter. Goede consultants zijn schaars, ondanks het grote aanbod aan body shoppers en freelancers. Zowel op het vlak van IT consulting als business consulting. Dat is een van de trends die op de consultingmarkt leeft.

Een andere trend, blijkt de steeds verder evoluerende specialisatie. Consulting is meer dan in het wilde weg wat advies geven. De moderne consultant specialiseert zich in een bepaald domein en is volledig up-to-date over het reilen en zeilen daarvan. Op die manier kan hij het probleem van de klant niet enkel tot in detail plaatsen en analyseren, maar ook op een doordachte manier aanpakken en oplossen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business