De HTC Touch Diamond is door de EISA (de European Imaging and Sound Association) uitgeroepen tot beste smartphone van het jaar. De Touch Diamond is door de EISA verkozen boven de concurrentie dankzij de sterke combinatie van innovatief design en indrukwekkende functionaliteit.   De jury van de EISA bestaat uit 49 gadget- en lifestylemagazines uit […]

Advertentie
De HTC Touch Diamond is door de EISA (de European Imaging and Sound Association) uitgeroepen tot beste smartphone van het jaar. De Touch Diamond is door de EISA verkozen boven de concurrentie dankzij de sterke combinatie van innovatief design en indrukwekkende functionaliteit.
 
De jury van de EISA bestaat uit 49 gadget- en lifestylemagazines uit 18 Europese landen gespecialiseerd. Dat de Apple iPhone enkele weken geleden met veel bombarie werd gelanceerd in diverse Europese landen, heeft de EISA-jury blijkbaar niet beïnvloed.
 
 
Opmerkelijke keuzes
 
Ook wat de prijzen voor digitale fototoestellen betreft, maakte de EISA-jury enkele opmerkelijke keuzes: de Sony Alpha350 werd beste digitale camera algemeen, de Nikon D3 beste professionele camera en de gloednieuwe Canon EOS 1000D kwam als beste consumentencamera uit de bus. Daarnaast werd de Olympus E3 uitgeroepen tot beste digitale reflexcamera, de Panasonic Lumix DMC-TZ5 tot beste compacte camera en de Casio Exilim Pro EX-F1 als beste geavanceerde compacte camera.
 
Naast de HTC Touch Diamond werden ook de Sony Ericsson W980i (beste muziek-gsm) en de Samsung SGH-G810 (foto-gsm) bekroond.