Coolblue opent vijf nieuwe "bakstenen" winkels

Coolblue, eigenaar van sites als PDAshop.be en MP3shop.be (en hun nl-tegenhangers), opent vijf nieuwe fysieke winkels in Nederland. "In onze winkels doen we alles wat niet op de websites kan. Zie het maar als de website waar u in kunt wandelen", aldus directeur Pieter Zwart. 

Deze week opende Coolblue, oorspronkelijk uit Rotterdam, zijn derde bakstenen filiaal. "Het concept achter de winkel is uniek in het feit dat het een naadloze overgang is tussen site en winkel. Dat merk de klant sterk in de vormgeving van de winkel", aldus Zwart.
Volgende maand opent Coolblue een filiaal in Groningen, in de maanden daarna komen ook Amsterdam, Arnhem en Utrecht aan bod. In totaal opent Coolblue vijf filialen volgens het nieuwe concept.
 
"In – wat wij noemen – Winkel 2.0 kunt u producten vasthouden en praten met echte productspecialisten op bepaalde interessegebieden. En als iemands bestelling gereed is, ontvangt hij een sms dat hij het in de winkel af kan komen halen."
 
Hoeveel omzet de bakstenen winkels aan het totaal moeten bijdragen, houdt Zwart voor zich. "De verwachtingen zijn hooggespannen. We rekenen in ieder geval op een substantiële bijdragen."
 
Coolblue exploiteert momenteel 24 specialistische webwinkels. Daar komen er binnenkort nog een aantal bij.
 
Of er ook in België nieuwe vestigingen komen, is nog niet duidelijk. Momenteel heeft Coolblue één fysieke winkel in Antwerpen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business