Samsung heeft alle kopers van zijn NAND-flashgeheugen op een wachtlijst gezet. Zij moeten plaatsmaken voor een monsterorder van Apple voor de nieuwe generatie iPhones. Volgens Digitimes heeft de hardwareproducent vijftig miljoen flashchips van 8 GB besteld. Die wil Apple in de onlangs aangekondigde slanke iPhone 3G monteren. Apple bestelde in juni al 25 miljoen exemplaren, zodat […]

Advertentie

Samsung heeft alle kopers van zijn NAND-flashgeheugen op een wachtlijst gezet. Zij moeten plaatsmaken voor een monsterorder van Apple voor de nieuwe generatie iPhones.

Volgens Digitimes heeft de hardwareproducent vijftig miljoen flashchips van 8 GB besteld. Die wil Apple in de onlangs aangekondigde slanke iPhone 3G monteren. Apple bestelde in juni al 25 miljoen exemplaren, zodat het genoeg geheugen in huis heeft voor de vraag naar de slimme telefoon.

Het Amerikaanse bedrijf zint op tien miljoen verkochte iPhones in 2008. Als het dit verkoopcijfer wil halen, zal het nog 7,7 miljoen 3G-toestellen moeten verkopen. Deze komen in uitvoeringen van 8 en 16 GB op de markt.  

Advertentie