ViewSonic heeft een distributieovereenkomst gesloten met Ingram Micro België voor het leveren van zijn displayproducten in België en Luxemburg. Die komen dus aan bod bij het grote aantal resellers dat is aangesloten bij de broadliner Ingram Micro. Internationaal werken beide partijen al jaren samen, en die situatie wordt nu ook doorgezet in België. Volgens de […]

ViewSonic heeft een distributieovereenkomst gesloten met Ingram Micro België voor het leveren van zijn displayproducten in België en Luxemburg. Die komen dus aan bod bij het grote aantal resellers dat is aangesloten bij de broadliner Ingram Micro. Internationaal werken beide partijen al jaren samen, en die situatie wordt nu ook doorgezet in België.

Volgens de Belgische directeur van Ingram Micro vormen de monitoren, projectoren en accessoires van ViewSonic een mooie aanvulling van hun productportfolio. De verkopers van de distributeur werden alvast getraind om ViewSonic mee te helpen het kanaal verder uit te bouwen, voegde hij er nog aan toe.
 
Voor Viewsonic een distributieovereenkomst sloot met Ingram Micro, vertrouwde het de verdeling van zijn producten ook al toe aan Copaco.