Gisterenavond hebben Tech Data en Citrix een aantal van hun resellers beloond met awards. Tech Data bekroonde de drie resellers die zich het meest hebben onderscheiden in de licentieverkoop, terwijl Citrix uiteraard de resellers in de bloemen wilde zetten die de producten van deze fabrikant het best aan de man hebben gebracht. De uitreiking van […]

Gisterenavond hebben Tech Data en Citrix een aantal van hun resellers beloond met awards. Tech Data bekroonde de drie resellers die zich het meest hebben onderscheiden in de licentieverkoop, terwijl Citrix uiteraard de resellers in de bloemen wilde zetten die de producten van deze fabrikant het best aan de man hebben gebracht. De uitreiking van de awards vond plaats als afsluiting van de Tech Data License Day en de Citrix Partner Day, een dubbel evenement dat plaatsvond in de Business Faculty in Neder-Over-Heembeek.

De Tech Data-reseller die op de beste en het meest uitgebreide manier gebruik heeft gemaakt van de Licensing Online of LOL-tool van Tech Data werd Aurelium, en dus kregen zij de award voor Best Licensing Online Reseller. Rookie of the Year werd Secutec, een van de vele nieuwe bedrijven die het afgelopen jaar klant werden bij Tech Data en heel goed presteerde qua licensing. Ten slotte viel ook Insight, het vroegere Software Spectrum, in prijzen. Zij werden Best Licensing Reseller Overall omdat ze er het voorbije jaar best in slaagden om hun kennis inzake licenties om te zetten in een hoog verkoopvolume.
 
 
Wereldwijd bij de top
 
Insight werd later op de avond opnieuw bekroond bij de Citrix-partners omdat zij bij de grote enterpriseklanten het meeste volume wisten te realiseren. Nog op de Citrix-uitreiking ging de award voor Best Silver Reseller naar het West-Vlaamse Lebon IT. Best Authorised Reseller werd TrustTeam, een nieuw bedrijf dat is ontstaan uit het samengaan van Trust IT en ComPeCom.
 
Citrix wilde ook het beste project van het voorbije jaar bekronen. Die award ging naar de datacenterspecialist Cegeka, dat een totaaloplossing bij het afvalverwerkingsbedrijf Van Gansewinkel tot een goed einde wist te brengen.
 
De partner die het voorbije jaar de grootste groei realiseerde, vooral op de kmo-markt, was Devocom uit Sint-Niklaas, een onderdeel van de BIAS-groep. Volgens Pieter D’haens, account manager Citrix bij Azlan, behoort Devocom wereldwijd tot een van de meest succesvolle Citrix-resellers wat betreft de verkoop van de Access Gateway.