Nieuws

Dominique Deklerck wordt directeur Ingram Micro Italië

Op 1 juli wordt Dominique Deklerck, die momenteel aan het hoofd staat van Ingram Micro België, managing director van de Italiaanse vestiging. Deklerck is al sinds 1991 in dienst bij de IT-distributeur. Hij vervulde in die periode verschillende functies, en werkte ook enkele jaren in de Franse vestiging. Sinds 2004 leidde hij echter Ingram Micro België & Luxemburg.

Volgens Vincenzo Baggio van Ingram Micro EMEA heeft Deklerck vooral succes geboekt door te focussen op het verbeteren van interne processen, de communicatie binnen het bedrijf en de relatie met zowel klanten als vendors. “De operationele en bestuurservaringen die hij heeft verworven in verschillenden landen zal ongetwijfeld van pas komen om ook in Italië goed te presteren.,” aldus de EMEA-kopman.
 
De leiding van Ingram Micro België & Luxemburg komt nu in handen van Steve Meynen, die in 2004 bij het bedrijf aan de slag ging en er momenteel als verkoopsdirecteur werkt. Voor hij naar Ingram Micro overstapte, had Meynen er een uitgebreide carrière opzitten bij de Spector Photo Group.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business