De beste notebooks van België In deze grootse massatest gaat PC Magazine op zoek naar de beste notebooks van het land. PC Labs test vierentwintig 15- en 17-inch breedbeeldtoestellen, en besteedt aandacht aan buitenbeentjes als super-sized notebooks, minilaptops en draagbare gamemachines. Welke moet u hebben? Doe meer met uw vakantiefoto’s U weet ondertussen wel waar […]

Advertentie

De beste notebooks van België

In deze grootse massatest gaat PC Magazine op zoek naar de beste notebooks van het land. PC Labs test vierentwintig 15- en 17-inch breedbeeldtoestellen, en besteedt aandacht aan buitenbeentjes als super-sized notebooks, minilaptops en draagbare gamemachines. Welke moet u hebben?

Doe meer met uw vakantiefoto’s

U weet ondertussen wel waar en hoe u digitale foto’s kunt afdrukken. Maar er is zoveel meer mogelijk dan printjes op mat of blinkend fotopapier. PC Magazine brengt de tien leukste projecten in kaart, van koffietassen tot ‘digitaal’ behangpapier, en kijkt meteen naar de kwaliteit, aanbieders en prijskaartjes.

Multimedia voor in de wagen

Aan de vooravond van de grote trek richting het zuiden brengt PC Magazine een overzicht van multimediatoestellen die zonder veel moeite aan de wagenuitrusting toegevoegd kunnen worden. Draagbare DVD-spelers, geavanceerde muziekspelers of – waarom niet – kleine spelconsoles maken zelfs de langste autorit tot een plezierreisje.


Volledige versie Acronis True Image 10 Home Personal Edition

De PC Magazine-redactie heeft zich opnieuw in alle bochten gewrongen om de beste deals en interessantste software voor u op DVD te verzamelen. Absolute klepper is de volledige versie van Acronis True Image 10 Home Personal Edition, de eenvoudigste en betrouwbaarste software om systeemback-ups te maken. Verder kosten uw vakantiefoto’s dit jaar geen cent dankzij Pixum: u mag er tot honderd foto’s gratis laten afdrukken (10 x 15 cm).

En nog voor het veelbesproken strategiespel Spore in de winkels ligt, kunt u nu al met de Creature Creator-demo aan de slag om virtueel leven te creëren. Laat uw creatuur daarna los in de wereld van Spore. Verder vindt u op onze propvolle DVD demo’s van onder andere Corel WordPerfect Office X4 en Propellerhead Reason 4, alsook een uitgekiende selectie van de beste gamedemo’s en de leukste videoreviews van op ZDNet TV.