Nieuws

Ingram distributeur voor Google EMEA

Ingram Micro heeft aangekondigd dat het zijn partnerschap met Google uitbreidt in de EMEA-regio. De distributeur en Google hebben al sinds juni 2007 een dergelijke overeenkomst in Noord en Latijns Amerika en Azië.

Ingram Micro zal Google Mini en de Google Search Appliance binnen EMEA distribueren. Volgens beide partijen is er toenemende vraag naar Google’s producten in deze regio. Ingram Micro heeft een aanzienlijk resellerbestand waarmee Google zijn marktaandeel hier hoopt uit te breiden.

De overeenkomst houdt in dat de distributeur voor Google sales-ondersteuning biedt, marketing, technische ondersteuning en logistiek. Ingram Micro is bezig met een alomvattend plan om resellers voor Google te werven. Training hoort daar ook bij.

Jay Forbes, president Ingram Micro EMEA, voorziet nieuwe inkomstenbronnen voor Ingrams channel partners, met één van ‘s werelds meest bekende merknamen. De twee oplossingen van Google kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Google Mini en Google Search Appliance kunnen worden ingezet om informatie op intranet, web-server, file-server, content management systeem en op andere locaties op te zoeken. Informatie kan in meer dan 220 verschillende soorten bestanden gevonden worden en in meer dan 100 talen. Beide oplossingen gebruiken hetzelfde schermbeeld als met zoeken op internet via Google wordt gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business