Nieuws

Moederborden, processors en muziekdiensten

 

Deze maand in PC Magazine

Moederborden en processors

In deze voor de Lage Landen unieke test zoekt PC Labs naar het antwoord ‘wat is anno 2008 de beste combinatie processor en moederbord beschikbaar?’ De focus van dit dossier valt deze editie op twee onderwerpen… de toegevoegde waarde van processors met meer kernen, en de toegevoegde waarde van een merk aan een platform.

Geavanceerde routers

Op zoek naar de beste router- en beveiligingsoplossingen voor prosumers en kleine bedrijven, vergelijkt PC Labs de goedkoopste modellen met meer geavanceerde toestellen, en sluit af met een intensiee test van routers tussen 200 en 500 euro.

Muzieksites en -diensten

Nieuwe muziekdiensten en online gemeenschappen bieden vandaag een perfect alternatief voor wie graag en vaak naar muziek luistert. De experts van PC Magazine leggen het complete parcours (kiezen, kopen en beheren) af op zoek naar allerbeste koopjes.

Batterijen en stroomverbuik

In het zog van ons dossier over computers en milieu, dompelt PC Labs zich onder in de wereld van batterijen en onvermoeibare konijntjes. Welke batterijen presteren het best met welke apparaten en hoe kan u best stroom sparen.

Exclusieve DVD met het beste van ZDNet TV



Het beste van ZDNet TV, plus Ashampoo Music Studio 2007

Het orgelpunt van onze DVD zijn de 25 beste videobesprekingen van ZDNet TV, waarin redacteurs van PC Labs, PC Magazine en ZDNet de laatste nieuwe producten en technologieën voorstellen. Geef toe, het is altijd leuk om een product in beweging te zien. Samen met het dossier over muziekdiensten op het internet bieden we u graag de volledige versie van Ashampoo Music Studio 2007 aan, een complete beheerder voor al uw muziekbestanden. Daarnaast vindt u ook volledige versies van de handige programma’s Backup4All en NovaPDF Lite op deze DVD.

Volgende maand in PC Magazine



De snelste pc van Nederland

Deze editie van de snelste pc van 2008 krijgt de ondertitel ‘Geen limieten’ mee. We vragen ‘s lands pc-bouwers om ons gewoon de allersnelste configuratie ooit te bouwen. Geen betere manier om de creativiteit, kennis en ervaring van elke pc-winkel te boordelen, en ondertussen stellen we aan onze lezer de meest geavanceerde computers van het jaar voor.



Mobiel werken

Onderweg werken is al een hele tijd geen synoniem meer voor ‘typen in de trein’. Wie onderweg z’n mail wil controleren, surfen, documenten nalezen en aanpassen of gewoon in verbinding wil staan met z’n bedrijf, heeft een veelheid aan apparaten en technologieën ter beschikking. PC Magazine vat alle toestellen en diensten in één verhelderend overzicht samen, en wijst de lezer naar de beste oplossingen.



Opslag voor thuis

Externe harde schijven gaan als zoete broodjes over de toonbank, en dat is voor PC Labs het startschot voor de zoektocht naar de beste opslagoplossing voor thuisgebruik. We belanden daarbij al snel bij intelligente, externe schijven die niet alleen uw data netjes bewaren, maar ook instaan voor back-up, bestandsdeling en een berg andere geavanceerde mogelijkheden.



Betere feestfoto’s

Geen evenement in 2008 waar de camera zo vaak bovengehaald wordt als de eerste weken van mei, als communicanten, schoolfeesten en ander fijne gelegenheden vereeuwigd moeten worden. Onze fotografie-experts stellen een handige praktijkgids samen, waarin ze onze lezers duidelijk maken hoe ze twijfelachtige en onderbelichte foto’

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business