Nieuws

Tech Data bouwt mee aan "slimme woning"

Tech Data breidt zijn Trendy Lifestyle-gamma uit met de producten van fifthplay. Dit bedrijf wil door de ontwikkeling van comfortdiensten een “slimme” woning realiseren. Als eerste toepassing lanceert fifthplay de “home monitor”, : een camerabeveiligingssysteem waarmee men via het internet een oogje in het zeil kan houden. 

fifthplay, een dochteronderneming van de Niko Group, is opgericht door ervaren sleutelfiguren uit de Belgische it-sector en telt vandaag twintig medewerkers. Het hightech bedrijf focust op vijf domeinen: veiligheid, huishoudmanagement, wellness en gezondheid, energiebeheer en home automation.
 
Als eerste toepassing lanceert fifthplay de “home monitor”: een beveiligingssysteem met camerabewaking waarmee men via het internet kan volgen wat er in en om de woning, zaak of het vakantieverblijf gebeurt. Dat kan met gelijk welk toestel dat over een webbrowser beschikt, zoals een computer of een smartphone. De home monitor kost 449 euro (excl. btw).
 
Volgens Jurgen De Biscop, business unit manager bij Tech Data, passen de producten van fifthplay in het toekomstgericht productassortiment van de distributeur, en was het tekenen van een exclusieve overeenkomst een logische stap. “Dit zal ongetwijfeld helpen om de ambities van Tech Data in het Trendy Lifestyle-segment mogelijk te maken. Met de producten en diensten van fifthplay bereiden we de reseller voor op de toekomst," besluit hij .

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business