Nieuws

Arrow wil Logix overnemen

De gespecialiseerde distributeur Logix wordt mogelijk overgenomen door de Amerikaanse distributeur Arrow. Dat schrijven de nieuwssites van Channelweb in Nederland en de UK.

Volgens deze nieuwsbronnen zijn Arrow en Logix overnamegesprekken begonnen met als doel een volledige overname van Logix door Arrow. Logix is een van oorsprong Franse groep met vestigingen in België, Luxemburg, Nederland, Polen, Marokko, Israël en Scandinavië. Logix specialiseert zich in de distributie van storage, server en software oplossingen. In België verdeelt Logix onder meer producten van IBM, Novell, Network Appliance, Avaya, VMware, Vasco en Trend Micro.
 
Channelweb citeert William Mitchell, CEO van Arrow, die zegt dat de overname van Logix kadert in de expansiepolitiek van Arrow in Europa, een markt die Arrow pas twee jaar geleden betrad. “Logix is in een goede positie om de groeiende vraag naar virtualisatie en infrastructuuroplossingen te voldoen.”
Bij Logix wordt opgetekend dat CEO Laurent Sadoun meent dat “alle werknemers, klanten en leveranciers van Logix zullen profiteren van de acquistie.”
 
Een exacte tijdslijn voor de overname is nog niet bekend.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business