Nieuws

Red Hat nodigt uit

Open source-leverancier Red Hat organiseert begin april zijn eerste Europese bijeenkomst voor partners. De bijeenkomst zal zowel uit zakelijk als uit technisch oogpunt interessant zijn.

Wie van 2 tot 4 april naar het Zuid-Spaanse Malaga trekt, krijgt meteen ook de gelegenheid om Red Hats onlangs aangestelde president en CEO, Jim Whitehurst, te ontmoeten. Centraal in de bijeenkomst staan de nieuwste technologieën, strategieën, praktijkcases, hands-on training sessies en marktvisies van sleutelfiguren binnen Red Hat. De presentaties zijn afgestemd op leden van het Red Hat’s partner ecosysteem, waaronder ISV’s (Independent Software Vendors), integrators, hardware vendors, value added resellers, hosting service providers en distributeurs.
Naar eigen zeggen is Red Hat altijd blijven investeren in het indirecte kanaal. “Voorbeelden hiervan zijn de Red Hat opleidingen voor partners en het nieuwe Red Hat Partner Centre,” zegt Dirk-Peter Van Leeuwen, directeur Benelux en Centraal Europa bij Red Hat. “Sinds de acquisitie van JBoss in 2006 hebben wij onze indirecte kanaal uitgebreid tot meer dan 70 partners. De EMEA Partner Summit is een uitstekende gelegenheid voor deze partners om voor het eerst samen te komen.”
 
Naast technische kwesties komen ook de voordelen van marketingprogramma’s en recente marktontwikkelingen aan bod. Bovendien zal aandacht worden besteedt aan Red Hats infrastructuur, middlewaretechnologie en virtualisatie. Hands-on sessies bieden de mogelijkheid om trainingen te volgen van Red Hat oplossingen zoals virtualisatie, JBoss ESB platform, SEAM, JBPM en meer.
 
Red Hat benadrukt dat heel wat van zijn topmensen tijdens de conferentie ter beschikking zullen staan voor de deelnemers.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business