Nieuws

Eddy Willems evangeliseert voor Kaspersky

Onze landgenoot Eddy Willems is sedert 1 februari bij Kasperky Lab aan de slag als Security Evangelist. Hij wordt mee verantwoordelijk voor een goede communicatie over security gerelateerde problemen naar pers, distributeurs, resellers en klanten.

Eddy Willems is al bijna zijn hele professionele carrière actief in het bestrijden van bedreigingen tegen de informatiebeveiliging. De afgelopen elf jaar was hij aan de slag bij NOXS, een afdeling van Westcon. In 1991 stond hij mee aan de wieg van EICAR, het European Institute for Computer Anti-Virus Research, en sinds 1995 werkt hij ook mee aan de Wildlist, de belangrijkste bron op informatiegebied over hoe virussen zich op wereldvlak verspreiden. Eddy Willems werd ook al diverse keren door de overheid ingeschakeld bij sensibiliseringscampagnes rond informatiebeveiliging.
 
Bij Kaspersky wordt hij ingedeeld bij de virusanalisten van Kaspersky Lab Worldwide, maar hij zal zich wel specifiek op de Benelux richten.
In het persbericht dat zijn benoeming bij Kaspersky Labs aankondigt, zegt Willems dat hij vooral aangetrokken werd door de specialisatie van Kasperksy: “Het sprak me aan dat Kaspersky zich puur zal blijven focussen op de content security-markt en niet wild om zich heen koopt en oplossingen aan elkaar plakt.”
Volgens algemeen directeur Dick Gehéniau van Kasparky Labs Benelux kunnen de Certified Partners van Kaspersky ten allen tijde en beroep doen op de expertise van Eddy Willems.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business