Nieuws

Citrix-distributeur interAct huldigt resellers

InterAct, de Belgisch-Luxemburgse distributeur op het gebied van Server- en Access-oplossingen, reikte gisteren voor de vierde maal zijn awards uit. Deze awards vormen een erkenning voor het succes dat de resellers behaald hebben bij de promotie en verkoop van de producten van interAct.

De twee belangrijkste awards, die voor ‘Best Partner’ en ‘Best Partner over the last 3 years’ gingen respectievelijk naar Dolmen en Systemat. Voor Systemat is het al het tweede jaar op rij dat ze deze prijs in de wacht slepen.
 
Telindus Luxemburg heeft het afgelopen jaar de grootste inspanningen geleverd op vlak van marketing en mocht dan ook de award voor ‘Best Marketing’ in ontvangst nemen. ePact ontving de prijs voor ‘Best Market Development’ omdat zij de nieuwe Citrix-oplossingen het meest succesvol aan de man hebben gebracht.
 
De partner die de beste resultaten behaalde in de Security-campagne, die interAct in 2007 organiseerde samen met Citrix, was Orbid. Deze reseller, vorig jaar winnaar in de Marketing-categorie, werd hierdoor ‘Best Security Partner’. De reseller die in 2007 de beste resultaten behaalde in het kmo-segment werd Savaco, dat vorig jaar werd gelauwerd voor hun succes in de mobility-campagne van Citrix en interAct.
 
De firma MSP blonk in 2007 uit door haar uitzonderlijke groei en ontving hiervoor de award van ‘Fastest Growing Partner’, terwijl Verizon Business werd uitgeroepen tot ‘Best New Partner’ van 2007.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business