Nieuws

Kingston biedt gratis trainingsprogramma voor partners

De geheugenproducent Kingston Technology introduceert de Kingston Academy, een webgebaseerd trainingsprogramma voor zijn Europese partners. Doel van dit programma is de kennis van channelpartners over DRAM-geheugentechnologie te verhogen, waardoor zij hun klanten beter kunnen adviseren en helpen tijdens en na het verkooptraject.

De Kingston Academy biedt channelpartners toegang tot gespecialiseerde kennis en tools om zowel in het pre- als after-salestraject vragen over DRAM-technologie beter te kunnen beantwoorden. Het programma bestaat uit zes verschillende modules die elk een bepaald onderdeel van de geheugentechnologie belichten. Deelnemers aan de Kingston Academy worden via een gesproken lesprogramma en animatietools door de training geleid. Elke module wordt afgesloten met een examen, en wie alle zes modules met succes doorloopt, ontvangt een certificaat.
 
Het trainingsprogramma van de Kingston Academy is kosteloos en is momenteel beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Pools en Spaans. Het is momenteel nog niet zeker of er ook een Nederlandse versie komt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business