Nieuws

Exotische fabrikanten vallen in de prijzen op Distree XXL

Promate, een fabrikant van pc-randapparatuur uit de Verenigde Arabische Emiraten, en de Poolse specialist in geheugenproducten Wilk zijn op Distree XXL 2008 bekroond met de Channel Initiative Awards. De Gooddrive Fresh van Wilk, een usb-geheugenstick met een fruitgeurtje (!), won er de Best Product Design Award. Promate sleepte met de ProStation 2 de Best Product Innovation Award in de wacht.

De winnaars werden gekozen door de ruim 300 deelnemers aan Distree XXL 2008, het grootste evenement voor het IT-kanaal in de EMEA-regio. Dat gebeurde volgens de ‘60 Seconds to Convince’-methode, het populairste onderdeel van dit evenement. Daarin krijgt een handvol genomineerden exact één minuut de tijd om hun product aan te prijzen. Sommigen doen dat droog en met veel technische uitleg, terwijl anderen zich in de kijker werken door middel van een ludieke aanpak.
 
Voor de Best Product Innovation Award was ook IRIS genomineerd met de IRISPen Executive. Andere concurrenten in deze categorie waren de Book Reader van Plustek (een apparaat dat tekstdocumenten kan voorlezen) en de YA-BS 300 van Pleomax (een draagbare speaker die via Bluetooth wordt verbonden)..
 
Voor de genomineerden voor deze awards telt vooral dat ze hun producten onder de aandacht kunnen brengen van geïnteresseerde distributeurs, het grootste deel van de bezoekers aan Distree XXL. Op het eerste gezicht hebben beide winnaars en de meeste andere genomineerden bijvoorbeeld nog geen distributeurs in België.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business