Nieuws

Milieubewust computergebruik, kleurenlaserprinters en de beste producten van 2007

Hoe groen is uw pc?
Het milieu staat om alle goede redenen in het schijnwerpers, maar wat is de invloed van uw computer, dan wel de hele digitale industrie op Moeder Aarde? Wij onderzoeken het ecologisch prijskaartje van een computer en digitale apparaten in het algemeen. We leggen de problemen bloot, onderzoeken gedragsregels voor ecologisch computeren en eindigen met een koopgids voor een milieuvriendelijke pc.

Kleurenlaserprinters
De beste printer voor kantoren print in kleur en gebruikt toner. PC Labs test van alle merken het instapmodel voor middelgrote werkgroepen, met extra aandacht voor netwerkbeheer, nieuwe technologieën en de prijs per pagina.
Instant-messaging
Instant-messaging is zoveel meer dan chatten alleen. Terwijl programma’s als Live Messenger en ICQ een vaste plaats veroverd hebben naast e-mail en telefonie, worden extra diensten, zoals bestandsdeling, voice- & videochat en video-conferencing, steeds belangrijker. PC Magazine vergelijkt de verschillende platformen en zoekt – ook voor bedrijven – de beste oplossing.

De beste producten van 2007
Op de vleugels van onze grootse enquête, waar meer dan 50.000 lezers op 100 genomineerde producten konden stemmen, brengen we u de allerbeste producten, technologieën en concepten van 2007 – en de tien grootste flops van het jaar!



Videoclips maken met Pinnacle VideoSpin 1.1

Blikvanger van dienst deze maand is zonder enige twijfel VideoSpin van Pinnacle. Dat bedrijf kennen we van de uitstekende videobewerker Pinnacle Studio, en nu kunnen we u de volledige versie van de lightversie van VideoSpin aanbieden. Uit onze reeks softwarebesprekingen plukten we voor u de bèta van Firefox 3. Die werd door Mozilla zelf meteen na de verschijning verwijderd, maar u kunt er naar hartelust mee experimenteren. Aan ontspanning hebben we ook gedacht met de uitstekende strategietitel Napoleon’s Campaigns waarin we de veldslagen van de Franse keizer kunnen uitvechten.

Volgende maand in PC Magazine



Projectoren

Het gaat elk jaar beter met de projector en dat leidt tot een bijzonder interessante massatest. Naar goede gewoonte testen we draagbare projectoren voor zakelijk gebruik, maar deze editie breiden we de test uit met de eerste Full HD-toestellen met bijzonder aantrekkelijke prijskaartjes.



De technologie van morgen

Wat staat er de volgende twintig jaar op het technologische menu? De experts van PC Magazine praten met de meest vooraanstaande wetenschappers, CEO’s en andere smaakmakers uit de IT-wereld, en brengen een intrigerende vooruitblik op computers en technologie in het volgende decennium.



De beste freeware

Er is heel wat gratis software beschikbaar, maar het overgrote deel daarvan is rommel. Daar leest u in PC Magazine niets over. Wat we wel samenstellen, is een verzameling van de beste, vaak onbekende freeware voor het beheren en bewerken van audio, video en fotobestanden, alsmede toepassingen voor systeembeheer en netwerkcontrole.



Back-up

Wie denkt dat een harde schijf de beste manier is om z’n kritische gegevens te back-uppen, overleeft geen enkele computerramp. Er is een goede reden om op tapes of andere offline media te back-uppen. PC Magazine legt de verschillende hard- en softwareoplossingen naast elkaar, en stippelt uw ideale back-upparcours uit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business