Nieuws

Traviata koppelt IRIS-producten aan Microsoft CRM

IRIS, het bedrijf uit Louvain-la-Neuve dat koploper is in elektronisch documentbeheer OCR-technologie, heeft een partnershipovereenkomst ondertekend met Traviata, de voorkeursintegrator voor Microsoft Dynamics CRM in België. Traviata zal zich toeleggen op het ontwikkelen van hulpmiddelen om de professionele producten van IRIS zo goed mogelijk te integreren in het platform dat Microsoft heeft ontwikkeld voor elektronisch klantenbeheer.
De concrete aanleiding vormt de recente lancering van IRIS-producten die het lezen en herkennen van visitekaartjes mogelijk maken, en waarvan versies bestaan die specifiek bedoeld zijn voor Microsoft CRM. Traviata had eerder al andere projecten voor het lezen van visitekaartjes geïntegreerd op basis van concurrerende producten, maar zal nu de producten van IRIS exclusief aanbieden.
Traviata, dat zich net als Microsoft in Diegem bevindt, is zonder meer de belangrijkste Microsoft-partner voor MS Dynamics CRM in België. Het bedrijf telt circa dertig werknemers en beroept zich op ruim honderd geslaagde CRM-installaties.
Volgens managing director Wim Geukens verhogen de producten van IRIS de waarde van de CRM-software: “De kracht van zo’n programma voor klantenbeheer, zoals MS CRM, is gekoppeld aan het invoeren van gegevens van klanten. Wanneer het invoeren van gegevens, bijvoorbeeld door middel van visitekaartjes, wordt vergemakkelijkt, kunnen gebruikers optimaal genieten van de software. De MS CRM-versies van IRISCard en Cardiris zijn heel gebruiksvriendelijk en zullen gebruikers van de software veel tijd helpen besparen.”
Het is niet de eerste keer dat IRIS producten op de markt brengt die compatibel zijn met software uit het Dynamics-gamma van Microsoft. Zo ontwikkelde het bedrijf bijvoorbeeld een specifieke versie van software voor het herkennen van facturen die in MS Dynamics Navision kan worden geïntegreerd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business