Nieuws

Digitale reflexcamera's, Vista, een jaar na lancering & supersnelle notebooks

 

Notebooks voor gamers – Een echte gamer haalt z’n neus op voor een notebook, maar dit halve dozijn draagbare krachtpatsers zal hem op andere gedachten brengen. Niet alleen de componenten van deze toestellen staan helemaal in het teken van snelle actie, met deze machines mag u ook gezien worden.

De Windows Vista-kater – Na één jaar Windows Vista zijn de meningen verdeeld en groeit de ontevredenheid over irritante pop-ups, compatibiliteitsproblemen en haperende prestaties. PC Magazine vat de koe bij de horens en zoekt niet alleen de tien belangrijkste Vista-ergernissen, het levert meteen de oplossingen!

Digitale reflexcamera’s – Digitale reflexcamera’s gaan de laatste tijd als zoete broodjes over de toonbank en dat is goed nieuws voor de amateurfotograaf, die vandaag tussen 1.000 en 1.500 euro uitgeeft aan een professionele camera. PC Labs zoomt in op deze razend interessante klasse en zoekt in samenwerking met het gerenommeerde DC-Tau Labs naar de beste koop.

Volledig jaararchief – Naar goede traditie vindt u bij ons speciale eindejaarsnummer een DVD met daarop alle nummers van 2007, handig verpakt in een doorzoekbaar archief. Meer dan duizend tests, veertig grote dossiers en evenveel cursussen vormen het onmisbare sluitstuk van uw digitale jaar.

Unieke DVD met volledig jaararchief



Volledig jaararchief plus Steganos Security Suite 7

Het hoogtepunt van onze speciale DVD is vanzelfsprekend het jaararchief, met elf volledige nummers van PC Magazine in een handig, doorzoekbaar formaat. Meer dan 1.400 artikels die u zowel kunt lezen als afdrukken. Maar er is meer; samen met Steganos kunnen we u de volledige versie van Steganos Security Suite 7 aanbieden. Verder vindt u testversies van een aantal applicaties die we ook in het magazine testten (Anime Studio 5 is absoluut leuk!) en de demo van Crysis, één van de beste games van het jaar – misschien wel aller tijden!

Volgende maand in PC Magazine



De ecologische computer

Het milieu staat om alle goede redenen in het schijnwerpers, maar wat is de invloed van uw computer, dan wel de hele digitale industrie op Moeder Aarde? Ons dossier onderzoekt het ecologisch prijskaartje van een computer en digitale apparaten in het algemeen. We leggen alle pijnpunten bloot, onderzoeken gedragsregels voor ecologisch computeren en eindigen met een koopgids voor een ecologische pc.



Kantoorprinters

De beste printer voor kantoren print in kleur en gebruikt toner. PC Labs test van alle merken het instapmodel voor middelgrote werkgroepen, met extra aandacht voor netwerkbeheer, nieuwe technologieën en de prijs per pagina.



Instant-messaging

Instant-messaging is zoveel meer dan chatten alleen. Terwijl programma’s als Live Messenger en ICQ een vaste plaats veroverd hebben naast e-mail en telefonie, worden extra diensten, zoals bestandsdeling, voice- & videochat en video-conferencing, steeds belangrijker. PC Magazine vergelijkt de verschillende platformen en zoekt – ook voor bedrijven – de beste oplossing.



De beste producten van 2007

Op de vleugels van onze grootse enquête, waar meer dan 50.000 lezers op 100 genomineerde producten kunnen stemmen, brengen we u de allerbeste producten, technologieën en concepten van 2007 – en de tien grootste flops van het jaar!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business