Nieuws

Philippe Michiels wordt Belgische Channel Account Manager

De leverancier van beveiligingsoplossingen Trend Micro heeft Philippe Michiels aangesteld als Channel Account Manager voor België. In zijn nieuwe functie staat Michiels in voor de ondersteuning van een twintigtal strategisch belangrijke kanaalpartners. Die moet hij naar een hoger accreditatieniveau helpen groeien. Bovendien zal Michiels deze partners begeleiden bij klantbezoeken en samen zoeken naar nieuwe businessopportuniteiten.
De beslissing illustreert de groeiambities van de fabrikant van beveiligingssoftware, die in België bijlange niet de omvang heeft als in heel wat andere landen. Om daar verandering in te brengen werd begin november Patrick Dalvinck aangetrokken om de leiding van het Belgische filiaal over te nemen. Dalvinck was lange tijd de Belgische country manager van Symantec. “Voor de komende drie jaar hebben we inderdaad ambitieuze groeiplannen,” zegt Dalvinck. “En daar spelen onze resellers uiteraard een belangrijke rol in. Vanuit zijn nieuwe functie zal Philippe Michiels hen het best kunnen ondersteunen.”
Hiervoor werkte Michiels bijna vier jaar als Senior Sales Engineer voor Trend Micro. Deze functie wordt nu vervuld door Christof Jacques, die overkomt van de Belgische Trend Micro-reseller Dolmen. Daar stond ook Michiels overigens zeven jaar op de loonlijst.
Op dit moment worden de oplossingen van Trend Micro verdeeld door een aantal VAR’s en op bredere schaal door Kappa Data en Tech Data. “In die laatste categorie zullen er binnenkort nog een paar namen bijkomen,” voorspelt Dalvinck. “Langs deze weg zullen in een latere fase ook onze consumentenoplossingen op de Belgische markt worden gebracht, wat ook nog een groeimogelijkheid vormt.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business