Nieuws

Azlan gaat in zee met Vasco voor Digipass-oplossingen

Azlan, de enterprise-afdeling van Tech Data, gaat in heel Europa het vlaggenschip van Vasco, de Digipass-oplossingen voor de beveiliging van bedrijfssystemen, verdelen.
Vasco Data Security International is een toonaangevende fabrikant van beveiligingssoftware, die vooral gespecialiseerd is in authenticatie-oplossingen. Het Digipass-pakket dat centraal staat in deze distributieovereenkomst is een combinatie van de Digipass zelf en de Vacman-middelware. Deze pakketten kunnen gebruikt worden voor werkgroepen vanaf vijf computers, waardoor deze technologie ook binnen het bereik van de KMO komt.

Breder gamma

Voor Jan Iversen, de directeur van de Software & Security-afdeling bij Azlan Europa, vormen goede security-oplossingen een prioriteit voor zowat elk bedrijf. “De hele IT-infastructuur moet op elk punt degelijk worden beveiligd. En met meer en meer thuiswerkers, mobiele werkers en door de digitalisering van zowel bestellingen als betalingen, is dat niet zo evident. Wij zijn ervan overtuigd dat de oplossing van Vasco onze 8.500 resellers zullen helpen om hun klanten de zekerheid te bieden die ze verwachten.”
Azlan heeft het Business Protection Solutions initiative in het leven geroepen om resellers een breder gamma van oplossingen en diensten voor de beveiliging van bedrijfssystemen aan te bieden. Hierin worden partners met complementaire expertise en ervaring samengebracht om klanten nog beter te kunnen dienen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business