De volgende editie van Distree XXL, het grootste jaarlijkse evenement voor het distributiekanaal in EMEA, vindt plaats in Barcelona. Deze bijeenkomst vindt plaats van 27 tot 30 januari 2008. De organisatoren verwachten vertegenwoordigers van meer dan 500 bedrijven uit 80 landen, opnieuw een hoger aantal dan voor de vorige editie. “In een marktplaats waarin veel […]

De volgende editie van Distree XXL, het grootste jaarlijkse evenement voor het distributiekanaal in EMEA, vindt plaats in Barcelona. Deze bijeenkomst vindt plaats van 27 tot 30 januari 2008. De organisatoren verwachten vertegenwoordigers van meer dan 500 bedrijven uit 80 landen, opnieuw een hoger aantal dan voor de vorige editie.
“In een marktplaats waarin veel concurrentie heerst, is er duidelijk nood aan een neutraal platform waarop vendors en distributeurs productief kunnen zakendoen,” zegt Farouk Hemraj, de executive director van Distree Events.
Het conferentieprogramma van Distree XXL 2008 bevat onder meer een toespraak van Isabel Aguilera, de CEO van Google Spanje & Portugal. Aguilera heeft sales- en marketingfuncties bekleed bij de Spaanse vestigingen van HP, Olivetti PC en Airtel Movil (Vodafone). Voor ze naar Google overstapte, was ze CEO en Business Unit Director bij Dell voor Spanje, Italië en Portugal. Forbes noemde haar onlangs een van de vijftig meest invloedrijke zakenvrouwen ter wereld.