Nieuws

Vasco opent filiaal in Brazilië

Het Belgisch-Amerikaans-Zwitserse IT-beveiligingsbedrijf Vasco Data Security International opent een filiaal in Brazilië. Vasco, bij het brede publiek vooral bekend van zijn Digipass, levert producten voor authenticatie die vooral in de banksector worden gebruikt.

De nieuwe vestiging in Brazilië zal instaan voor verkoop en ondersteuning in Brazilië en zal ook dienst doen als support centrum voor Latijns Amerika. Vasco heeft naar eigen zeggen al heel wat Braziliaanse banken als klant. In een persmededeling zei Vasco president en COO Jan Valcke dat het bedrijf met deze extra aanwezigheid zijn succes op de Braziliaanse markt nog zal verhogen. Bovendien verwacht Vasco dat de plaatselijke e-commerce en enterprise security markten stevig zullen groeien. Vasco ziet Brazilië als een belangrijk zakelijk centrum voor de regio.

Vasco verhuisde eerder dit jaar zijn Europees hoofdkwartier naar Zwitserland en houdt er ook in de staat Illinois een hoofdkwartier op na, maar het belangrijkste personeelsbestand zit nog steeds in België. Het bedrijf heeft klanten in meer dan 100 landen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business