Nieuws

Supernotebooks, grafische kaarten en fotoboeken

Upgrade uw grafische kaart – Op een mooie dag wordt u geconfronteerd met de keuze voor een betere grafische kaart, om dan te verdwalen in een woud van afkortingen en technologieën. Onze upgradegids raast als een kettingzaag door die verwarring en biedt voor elk budget de beste keuze: van nul tot 750 euro.

Supernotebooks – Een paradox! De mobiele computers die vandaag als zoete broodjes over de toonbank gaan, zijn alles behalve mobiel. Notebooks met een 17-inch scherm zitten in de lift en worden vooral gekocht als designalternatief voor de omslachtige desktop. Vanuit die invalshoek test PC Labs alle 17-inch notebooks en de alternatieven.

Server en back-up voor kleine bedrijven – Kleine bedrijven worden groot en één van de belangrijkste groepstuipen is de IT-infrastructuur. Welke apparaten en diensten bieden het beste evenwicht tussen budget, prestaties en schaalbaarheid? In dit eerste deel van onze opstartreeks voor kleine bedrijven gidsen we u naar de beste server- en back-upoplossing.

Online fotoboeken – Er zijn twee manieren om een fotoalbum samen te stellen: of u brengt een halve dag door met schaar, foto’s en dubbelzijdige tape, of u stuurt enkele tientallen foto’s in een paar minuten naar een centrale en ontvangt enkele dagen later een volledig afgewerkt fotoalbum. PC Magazine test tien afdrukdiensten op zoek naar de beste deal!

Inclusief volledige versie ter waarde van 115 euro!



Kent u dat gevoel? U zit op uw werk, bij vrienden of op vakantie, en opeens beseft u dat u dringend een presentatie, foto of tekst nodig heeft… op uw thuiscomputer!? Zou het niet makkelijk zijn om dan gewoon via om het even welke internetverbinding uw thuiscomputer over te nemen en u het bestand toe te sturen? Dat klinkt als hacken, maar volgens RemotePass kan het ook helemaal veilig en kunt u dat ook gratis gebruiken!

Er staat meer spectaculairs op deze cd: de nieuwe versie van Google Earth met de hemellichamen is een ware lust voor het oog, en de 08-versie van de voetbalklassieker FIFA verlegt nog maar eens z’n grenzen.

Volgende maand in PC Magazine



Alles-in-één printers

Een inkjetprinter anno 2007 is meer dan een toestel waar gekleurd papier uit rolt. Met een multifunctionele of all-in-one printer kunt u scannen, printen, kopiëren en vaak zelfs faxen. Maar welk toestel en welk budget is de beste keuze, en hebt u al die functies wel nodig? PC Labs voert een compleet marktonderzoek uit en pint voor elke klasse het beste toestel vast.



Doe meer met uw muziek, films en foto’s

U beheert vandaag vele honderden gigabytes aan digitale muziek, foto’s en video op uw pc. In dit uitgebreide dossier zoeken we niet alleen de beste hard- en software om die verzameling onder controle te houden, maar ook de beste hard- en software, en trucs om ze binnen uw huis of zelfs wereldwijd te laten zien.



Beveiliging voor bedrijven

In onze reeks IT voor het MKB bieden we in vijf delen een totaaloverzicht en -gids voor de digitale infrastructuur van kleine bedrijven. Deze merkloze gidsen behandelen steeds en compleet één van de diverse facetten van een efficiënte en betaalbare IT-infrastructuur. In dit tweede deel behandelen we alle aspecten van beveiliging, zowel hardware, software als online.



Upgrade uw geheugen

Of beter, dat van uw computer! Als er vandaag één reden is waarom uw pc voort hobbelt als een vooroorlogse tractor, dan is het traag of te weinig geheugen in uw systeem. In deze gids leggen we u uit hoe u zonder enige voorkennis een nieuwe set geheugenstaafjes kiest, die zelf monteert en optimaliseert

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business