Nieuws

Deze zomer in de exclusieve vakantiebundel van PC Magazine

 

Deze maand in PC Magazine

Alles over High Definition – Stap vandaag eender welke elektronicazaak binnen en de twee letters die op uw netvlies knallen, zijn ‘H’ en ‘D’. Samen staan ze voor High Definition, misschien wel één van de belangrijkste technologieën sinds de klassieke videoband. En hoe u het ook draait of keert, het moment waarop u de upgrade zal maken, komt steeds dichterbij…

Betaalbare notebooks – De (welverdiende) zomervakantie is nog volop aan de gang, maar wij focussen nu reeds op het nieuwe academiejaar. Dat betekent dat een nieuwe generatie studenten zich moet voorbereiden op de studies en de bestaande studenten wellicht moeten uitkijken naar een betere notebook. Dat kan behoorlijk tegenvallen met een studentenbudget, en dan wilt u al helemaal geen kat in de zak kopen. Kijkt u mee wie de beste en meest betaalbare notebook levert?

Foto’s afdrukken – Op het internet dingen tientallen fotoservices naar uw gunsten. Die overvloed aan aanbieders zet de prijzen stevig onder druk. Dat is leuk voor wie veel foto’s wil laten afdrukken. Maar leveren die prijsbrekers ook de gewenste kwaliteit? Tijd voor een vergelijking.

Op onze speciale zomer-DVD



Twaalf onmisbare applicaties

Hoeveel toepassingen hebt u eigenlijk echt nodig, en wat kost u dat? Met die opdracht ging de redactie aan de slag. Het antwoord is twaalf en nul. Twaalf volledige applicaties, nul euro. Inderdaad, we zochten en vonden twaalf compleet functionele toepassingen waarmee u in al uw computerbehoeften voorzien wordt, van tekstverwerking over beveiliging tot videobewerking. Om u duidelijk te maken waarom High Definition zo verschrikkelijk cool is, geven we u een dozijn van de spectaculairste HD-clips mee. En wie wil weten of er echt een verschil is tussen DirectX 9- en DirectX 10-games, kan de twee demo’s van Lost Planet: Extreme Condition tegen elkaar opzetten. Uw zomervakantie zal weer veel te kort zijn!

Volgende maand in PC Magazine



Het Grote Opslagdossier

Samen met onze serverspecial kijken we naar de nieuwste generatie opslagapparaten, zowel voor gewone opslag- als back-updoeleinden. Dat is meteen een uitgekiend moment om de nieuwste Blu-ray Disc- en HD DVD-drives aan de tand te voelen!



Film en televisie via het web

Joost TV de toekomst van televisie? Achterhaald, beste lezers, want er zijn vandaag tientallen webdiensten die u in staat stellen om online naar een overdaad aan (recente) films en tv-shows te kijken, zonder enige beperking! PC Magazine verzamelt de beste websites en zoekt uit wat wel en niet mag.



De beste platte schermen

Met schermen gaat het twee richtingen uit: naar opzij en naar beneden. Jawel, de nieuwste generatie LCD-schermen wordt steeds breder en de prijskaartjes duiken vrolijk de dieperik in. Met het geld waarmee u vroeger een 17-inch ‘visbokaal’ kochten, haalt u vandaag meer dan 20 inch aan breedbeeldgeweld in huis. We testen ze allemaal!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business