Nieuws

Deze maand in PC Magazine

 

Moederborden en processors – De strijd tussen AMD en Intel woedt als nooit tevoren, zeker nu de twee giganten zich inkochten bij de grote chipsetfabrikanten. Of dat een goede zaak is en wat vandaag de meerwaarde van een goed merk op een moederbord is, leest u in ons uitgebreide dossier rond moederborden en processors.

Projectoren – Compacter, stiller, helderder en goedkoper… projectoren worden elk jaar een beter alternatief voor een groot scherm. PC Labs test zowel compacte en draagbare projectoren voor zakelijk gebruik, als de nieuwe generatie thuisbioscooptoestellen voor in de woonkamer.

Dossier privacy – Uw computer is een hooiberg met bijzonder veel naalden die uw naam, activiteiten en andere persoonlijke gegevens bevatten. PC Magazine brengt in kaart waar en hoe uw gegevens bewaard worden, hoe u beter over uw privacy kunt waken, en op welke manier u snel en zorgeloos persoonlijke informatie kunt verwijderen.

Gratis alternatief voor MS Office – Office 2007 mag dan een behoorlijk goede kantoorbundel zijn, hij weegt zwaar op de portemonnee van SOHO-gebruikers. En er zijn alternatieven; heel wat ontwikkelaars – Google op kop – bieden vandaag volledig functionele kantoorbundels die u in uw browser kan gebruiken? PC Magazine onderzoekt of die diensten een waardig alternatief voor de grote klassiekers vormen, zowel voor thuisgebruikers als KMO’s.



Maak zelf uw DVD’s!

Nu de eerste interne Blu-ray Disc- en HD DVD-schrijvers in de winkel verschijnen, vinden we het hoog tijd om de bekendste DVD-authoringtools nog eens onder de loep te nemen. Die beweren allemaal dat ze de nieuwe standaarden ondersteunen, maar in de praktijk is dat minder voor de hand liggend. U kunt dat ook zelf testen, want we zetten twee van de besproken pakketten op deze cd. Daarnaast krijgt u een nieuw doldwaas avontuur van Sam & Max voorgeschoteld, plus de nieuwste demo van het horrorgame Penumbra: Overture.

Uw volgende digitale camera

Steeds meer camera voor uw euro’s, steeds grotere getallen maar ook steeds minder merken. De markt van digitale camera’s is volwassen aan het worden, en u bent vandaag aan uw tweede, vaak derde toestel toe. Voor deze zomer maken we een overzicht van het complete productaanbod, plus uitgebreide tests van de paradepaardjes van elk merk.



Dossier online gokken

Poker, paarden, roulette, … Legaal of niet, gokken op het web blijkt immens populair. PC Magazine duikt in de wereld van online bookmakers en onderzoekt of er ook legaal en zonder risico’s gegokt kan worden.



De allerbeste widgets

Met Vista is de doorbraak van widgets compleet. Een desktop lijkt niet meer volledig zonder een verzameling kleine applicaties die op één of andere manier ons leven aangenamer dan wel productiever maken. PC Magazine brengt de beste widgets in kaart, en leert u hoe u die het efficiëntst beheerd kunnen worden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business