Advertentie

De 60 GB grote VP8360 is duidelijk het topmodel van Vosonic en kan veel meer dan alleen voor photowallet spelen. Wie als serieuze fotograaf vaak op reis is, zal de extra functies zeker waarderen.

Zo is het scherm een stuk groter en is het apparaat voorzien van een FM-radio. De verwijderbare li-ion batterij is van het standaardtype Fuji-accu, die in elke fotozaak volop verkrijgbaar is.

De joystick op de VP8360 werkt uitstekend en is gelukkig niet te klein. Het meegeleverde dockingstation fungeert als lader en is tevens uitgerust met een video-ingang die de VP8360 in staat stelt dienst te doen als videorecorder.

Dit model biedt alles wat de VP6230 in huis heeft en ondersteunt dus ook RAW-bestanden en video. Aardig is de mogelijkheid om tekstbestanden te bekijken. Vosonic levert verder Magix-software mee op cd, waarmee u foto-, video- en mp3-bestanden beheert.

De Vosonic VP8360 is een complete alleskunner die redelijk presteert in onze snelheidstest. Alle extra opties en het grotere scherm maken hem echter wel een stuk duurder dan zijn naaste concurrenten.

Vosonic VP8360

Prijs: 449 euro [september 2006]

Advertentie