Nieuws

Magix Movies 2 Go

Magix Movies 2 Go verrast in zijn eenvoud en laat zich vlot bedienen. Een aanrader voor wie vaak videofilmpjes bekijkt op een mobiel apparaat.

Movies 2 Go is gespecialiseerd in het bewerken van filmbestanden. Het pakket is gebaseerd op Magix Video Deluxe 2006, maar gelukkig zo aangepast dat u videobestanden zonder veel omhaal kunt omzetten in een formaat dat geschikt is voor uw PSP, Apple iPod of PocketPC.

Na de installatie worden we getrakteerd op een introductiefilm die in het Nederlands uitlegt hoe het pakket werkt. In feite komt het neer op slechts drie stappen: het uitkiezen, bewerken en converteren van een videobestand.

De applicatie draait lekker vlot, zelfs op een wat langzamere pc, en alle populaire videostandaarden worden ondersteund. De Divx/Xvid-codec moet u echter wel zelf downloaden en installeren. De Mpeg4-codec – nodig voor de formaten 3GP, H.263 en H.264/AVC van Sony- en Apple-apparatuur – kunt u via Magix gratis activeren.

Behalve bestaande videobestanden zijn met Magix Movies 2 Go video-dvd’s, tv-uitzendingen en analoog videomateriaal op te nemen en om te zetten in een mobiel formaat. Tijdens het bewerken kunt u het beeld automatisch laten verbeteren of eventueel reclames wegknippen.

Handig is ook de functie voor het maken van een fotovoorstelling met achtergrondmuziek. Na de installatie van de AC3-codec ondersteunt het programma ook 5.1 digitaal surround geluid. Het omzetten van DV-materiaal van uw camcorder is eveneens mogelijk. Voor het opnemen van televisie-uitzendingen (waarvoor u wel een tv-kaart nodig heeft) beschikt de software over een eigen Elektronische Programma Gids.

Standaard biedt Movies 2 Go kant-en-klare instellingen voor tientallen mobiele apparaten en telefoons, een lijst die via een updateknop bij te werken is met de nieuwste modellen en uitvoeringen.
Magix Movies 2 Go
Prijs: 29,99 euro [september 2006]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business