AdvertentieUltralichte notebooks – Vergelijkende test van 15 laptops voor de veeleisende mobiele gebruiker

Kooptest fotoalbums – 10 winkels aan de tand gevoeld: van digitale foto tot gedrukt fotoalbum

GPS-praktijktest – Met 11 nieuwe navigatiesystemen de weg op

Combo-recorders – De ultieme combinatie van vhs- en dvd-recorder

Van dv-tape naar dvd – Welk pakket biedt de beste combinatie van geavanceerde mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid?

Remote desktop – Doe-het-zelf stappenplan: van afstand uw pc overnemen.

Verder vindt u deze maand geen cd-rom, maar een bijzondere dvd bij PC Magazine. Om te beginnen presenteren we u – met gepaste trots – ons archief van 2005. Alle nummers van PC Magazine (inclusief de PC Gidsen) die in 2005 verschenen, doorbladerbaar in pdf-formaat en voorzien van een handige index. Verder treft u op de dvd volledige versies aan van Kaspersky Anti-Virus Personal (inclusief een half jaar gratis virusupdates), ReadIris Pro 7 Full, Linux Ubuntu 5.10, Ashampoo WinOptimizer, Magix Video deluxe Silver 2006, Acronis TrueImage Personal Edition. OpenOffice 2.org, Easy Computing PrintEasy en nog veel en veel meer!

Volgende maand: vanaf 24 januari in de winkel


Digitale spiegelreflex versus high-end compactcamera’s

In deze test vergelijken we de mogelijkheden van digitale spiegelreflexcamera’s met die van de jongste semi-compactcamera’s met professionele ambities. Is het echt nodig een dure spiegelreflex te kopen? Of volstaat een digitale camera met een kwalitatief goede lens? PC Magazine zoekt het uit.


Alles-in-een routers
In het februarinummers bespreken we routers die uw internetleven een stuk makkelijker maken. Deze routers bieden complete firewall- en antivirusoplossingen, zodat uw netwerk direct bij de toegangspoort wordt beschermd tegen ongewenste indringers.


Office-oplossingen
U kunt het vast wel: een onhandelbare Word, problemen in Excel – en ongemerkt bent u uren zoet met de nukken en grillen van Microsoft Office. We zetten de meest voorkomende problemen én oplossingen in Word, Excel, Powerpoint en Outlook op een rij.

Advertentie