Nieuws

PC MAGAZINE Januari 2005

 



Ultralichte notebooks – Vergelijkende test van 15 laptops voor de veeleisende mobiele gebruiker

Kooptest fotoalbums – 10 winkels aan de tand gevoeld: van digitale foto tot gedrukt fotoalbum

GPS-praktijktest – Met 11 nieuwe navigatiesystemen de weg op

Combo-recorders – De ultieme combinatie van vhs- en dvd-recorder

Van dv-tape naar dvd – Welk pakket biedt de beste combinatie van geavanceerde mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid?

Remote desktop – Doe-het-zelf stappenplan: van afstand uw pc overnemen.

Verder vindt u deze maand geen cd-rom, maar een bijzondere dvd bij PC Magazine. Om te beginnen presenteren we u – met gepaste trots – ons archief van 2005. Alle nummers van PC Magazine (inclusief de PC Gidsen) die in 2005 verschenen, doorbladerbaar in pdf-formaat en voorzien van een handige index. Verder treft u op de dvd volledige versies aan van Kaspersky Anti-Virus Personal (inclusief een half jaar gratis virusupdates), ReadIris Pro 7 Full, Linux Ubuntu 5.10, Ashampoo WinOptimizer, Magix Video deluxe Silver 2006, Acronis TrueImage Personal Edition. OpenOffice 2.org, Easy Computing PrintEasy en nog veel en veel meer!

Volgende maand: vanaf 24 januari in de winkel


Digitale spiegelreflex versus high-end compactcamera’s

In deze test vergelijken we de mogelijkheden van digitale spiegelreflexcamera’s met die van de jongste semi-compactcamera’s met professionele ambities. Is het echt nodig een dure spiegelreflex te kopen? Of volstaat een digitale camera met een kwalitatief goede lens? PC Magazine zoekt het uit.


Alles-in-een routers
In het februarinummers bespreken we routers die uw internetleven een stuk makkelijker maken. Deze routers bieden complete firewall- en antivirusoplossingen, zodat uw netwerk direct bij de toegangspoort wordt beschermd tegen ongewenste indringers.


Office-oplossingen
U kunt het vast wel: een onhandelbare Word, problemen in Excel – en ongemerkt bent u uren zoet met de nukken en grillen van Microsoft Office. We zetten de meest voorkomende problemen én oplossingen in Word, Excel, Powerpoint en Outlook op een rij.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business