Nieuws

PC MAGAZINE november 2005

 



Camera-gsm’s – De camera-telefoon versus de digitale camera

Grafische kaarten – Keiharde test: alle chipsets en merken vergeleken

Security suite – 10 beveiligingspakketten getest

Kunstmatige intelligentie – Zelf aan de slag met het intrigerende programma NERO.

Extra bijlage: PC Magazine Home Entertainment Edition. Alles voor de digitale woonkamer, met onder meer tests van multi-spelers en universele afstandsbedieningen.

Deze maand op onze cd-rom: de beste verzameling beveiligingstools. Met deze gratis programma’s beschermt u uw pc tegen virussen, wormen, spyware en andere ongenode gasten. Tevens vindt u op cd-rom het programma NERO, waarmee u aan de slag kunt gaan met kunstmatige intelligentie. En als u nog niet uitgespeeld bent, zet uw tanden dan in de fantastische demo van Age of Empires III!

Volgende maand: vanaf 15 november in de winkel


Allround-pc
In dit vergelijkende dossier gaan we op zoek naar de beste allround-pc van Nederland, in de praktijk vaak multimediamachines die voor iedere taak ingezet kunnen worden.
We vroegen leveranciers een systeem in te zenden met een prijs van maximaal 1500 euro, en we gingen ook zelf aan de slag met onze ideale machine.


Beeldbewerking
PC Magazine gaat op zoek naar het beste pakket voor grafische beeldbewerking. Er zijn tientallen van dergelijke pakketten in omloop, maar wat is de krachtigste en meest gebruiksvriendelijke oplossing? We vergelijken alle beschikbare softwarepakketten voor eind- en professionele gebruikers.


Online muziekwinkels
Waar kunt u het goedkoopst en het gemakkelijkst muziek downloaden? PC Magazine neemt een groot aantal muziekdiensten onder loep en kijkt of ze kunnen opboksen tegen uw vertrouwde muziekruilprogramma.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business