Nieuws

PC MAGAZINE oktober 2005

 



Betaalbare desktops – Test: volwaardige machines voor 500 euro

TV-tunerkaarten – Maak van uw pc een mediarecorder

14 Laserprinters – Prijsbewust afdrukken voor bedrijven en consumenten

Financiële software- Zes pakketten om uw digitale huishoudboekje op orde te brengen.

Antispyware – Zeven antispywareprogramma’s aan de tand gevoeld

Podcasting – Uw eigen internetradiostation in een handomdraai

Onze cd-rom voor oktober sluit aan bij drie dossiers in dit magazine. We laten u zien hoe u een podcast-uitzending verzorgt, stellen de ultieme usb-geheugenstick samen en brengen orde aan in uw digitale huishoudboekje. Ook vindt u op onze cd-rom de gamedemo van het langverwachte Myst V: End of Ages.

Volgende maand: vanaf 18 oktober in de winkel


Grafische kaarten
Van een geïntegreerd videosysteem met gedeeld geheugen tot de GeForce 7800 GTX met 256 MB RAM – wie een grafische kaart in huis wil halen, heeft keuze te over. In onze jaarlijkse massatest stellen we de ultieme koopgids voor grafische kaarten samen, en vergelijken we alle chipsets en merken.


Camera-telefoons
De camera-mogelijkheden van mobiele telefoons worden steeds beter. Zo bewijzen de nieuwste modellen van bijvoorbeeld Nokia en Sony Ericsson, die zijn voorzien van kwaliteitslenzen en megapixel-CCD’s. Maar hoe goed zijn deze camera’s eigenlijk? PC Magazine haalt alle topmodellen in huis en onderwerpt ze aan een heuse camera-test.


Extra: PC Magazine Home Entertainment Edition
Onze speciale bijlage is op maat gemaakt voor de digitale woonkamer. We testen onder meer de zogeheten multispelers, dvd-spelers die naast normale dvd’s, ook dvd-audio, sacd en bijvoorbeeld mp3 en divx-cd’s kunnen afspelen. Verder laten we een groot aantal universele afstandsbedieningen de revue passeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business