Business

Koen Van Beneden is de nieuwe managing director van HP Benelux

HP kondigt aan dat Koen Van Beneden de nieuwe Managing Director is van de onlangs gevormde HP Benelux-organisatie. Van Beneden was al Managing Director van België en Luxemburg en draagt in zijn nieuwe rol ook verantwoordelijkheid voor de Nederlandse regio. De benoeming ligt in lijn met de beslissing om België, Luxemburg en Nederland centraler te leiden vanuit de HP Benelux-organisatie.

In 2022 heeft HP de organisatie binnen de Benelux-regio opnieuw ingericht. De drie landen worden nu geleid vanuit 1 centrale organisatie. Het voordeel hiervan is een betere integratie tussen de verschillende afdelingen binnen de drie landen en een intensievere samenwerkingsmogelijkheden. Voor zakelijke klanten en partners biedt de nieuwe structuur aanvullende kansen.

“Voor resellers zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om het speelveld te verbreden en zich aan klanten buiten de landsgrenzen te verbinden”, verklaart Koen Van Beneden.

HP en Koen Van Beneden

Van Beneden heeft ruime ervaring binnen HP en maakt sinds 2008 onderdeel uit van de organisatie. In 2020 werd Van Beneden aangesteld als Managing Director van België en Luxemburg en vanaf nu komt daar dus Nederland bij. Van Beneden kijkt uit naar de verbreding van zijn rol binnen HP. “Het is een ontzettend interessante tijd om een innovatief bedrijf als HP te mogen leiden. Ik ben er van overtuigd dat we met de centralere belegging van de Benelux-organisatie nog grotere stappen kunnen maken.”

De integratie valt daarnaast samen met de overname van Poly. “In november hebben we de nieuwe HP collega’s van Poly verwelkomd. Een talentvolle en zeer enthousiaste groep nieuwe collega’s. Met de combinatie van Poly’s portfolio en onze hardware, software en services hebben we het meest complete portfolo in de markt om organisaties te helpen met een professionele Hybride werkomgeving qua persoonlijke werkplek en meeting faciliteiten. Data-driven, kwalitatieve audio en video en veilige hardware en management solutions.”


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business