proximus telesign
Image Credit: Cineberg, iStock

Telecombedrijf Proximus en Odoo, ontwikkelaar van bedrijfssoftware, kondigen vandaag een samenwerking aan voor de ondersteuning van KMO’s.


Proximus lijkt dit jaar zijn aandacht steeds meer te vestigen op kleinere bedrijven en zelfstandigen. Eerder dit jaar introduceerde Proximus reeds Business Booster. Met dit aanbod van digitale ondersteuning voor KMO’s willen ze de bedrijven en zelfstandigen helpen om zich digitaal te versterken. Met de nieuwe uitbreiding willen ze met de pakketten van Odoo kleine bedrijven nog meer kansen bieden om de volledige bedrijfsvoering naar het digitale landschap te trekken.

“Ik ben erg blij met dit commerciële partnerschap met Proximus, want hierdoor zullen steeds meer Belgische kleine en middelgrote ondernemingen kunnen kennismaken met het ruime aanbod van digitale toepassingen die door Odoo werden ontwikkeld”, aldus Fabien Pinckaers, CEO en oprichter van Odoo. “Ik ben ervan overtuigd dat deze ondernemingen dankzij deze overeenkomst niet alleen hun manier van werken zullen kunnen vereenvoudigen, maar ook dat dit hun business ten goede zal komen.”

Als onderdeel van deze samenwerking zullen de professionele klanten bij Proximus binnenkort de kans krijgen om samen te zitten met experts van Odoo, en dat aan de hand van twee gratis consultancy-sessies. Indien ze met pakketten van Odoo aan de slag willen gaan, dan zullen ze daar in sommige gevallen een mooie 50 procent korting op krijgen.


Kijkt graag naar hoe internationale technologische ontwikkelingen zich in onze maatschappij manifesteren, en heeft er een hekel aan als er met privacy wordt geknoeid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here