Lab9 investering 4 miljoen euro

Lab9, de Apple Premium Reseller die winkels van Switch overnam in het voorjaar, lijkt helemaal klaar te zijn voor de toekomst.


Midden mei kwam de Apple-speler tot een akkoord voor de overname van 15 Switch-locaties. Op 2 juni werd de deal officieel afgerond en kwamen de winkels en medewerkers in het beheer van Lab9 Stores terecht. Dankzij deze overname telt Lab9 Stores nu 26 winkels, wat van het bedrijf de grootste Apple Premium Reseller (APR) van ons land maakt. Ondertussen is de volledige rebranding zo goed als achter de rug en verdwijnt de naam Switch volledig uit het straatbeeld.

Lab9 doet investering

Sinds de overname van de 15 Switch-locaties, heeft Lab9 Stores niet stilgezeten. Om aan de vraag van de klant te blijven voldoen, heeft het bedrijf maar liefst 4 miljoen euro geïnvesteerd in Apple-toestellen. Deze eerste investering is het totale bedrag voor de bevoorrading van zijn 15 nieuwe winkels. De Premium Reseller heeft nu in totaal zo’n 5.500 Apple-toestellen en accessoires voor Apple-producten aangekocht. Concreet gaat het over 1.650 iPhones, 850 iPads, 450 Apple Watches en 900 Macs. 

Winkels zoveel mogelijk openhouden

Ondertussen hebben alle winkels nu ook hun APR-status teruggekregen. Ook de overgenomen ex-medewerkers van Switch zijn ondertussen speciaal opgeleid volgens eigen bedrijfsstandaarden. Bovendien zal de reseller zich ontfermen over de openstaande orders en aangekochte cadeaubonnen van ex-Switch-klanten. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here