Mobile Vikings for Business

Mobile Vikings for Business is sinds vandaag beschikbaar voor werkgevers en werknemers. Vooral die laatsten krijgen veel vrijheid.

Advertentie

De virtuele operator Mobile Vikings lanceert vandaag een zakelijk aanbod mobiele abonnementen, specifiek gericht op start-ups en KMO’s. Mobile Vikings for Business stelt bedrijven in staat om veel tijd, maar ook geld, te besparen, en dat zonder contract. De mobiele provider zet hiermee de eerste stappen als challenger in het B2B-segment, nadat het al jarenlang de residentiële markt door mekaar schudde.

Mobile Vikings B2B

Met Mobile Vikings for Business richten de Vikings de pijlen voortaan ook op de zakelijke markt. Net zoals het B2C-aanbod gecentreerd rond mobiele data destijds groeide vanuit de eigen behoeftes als start-up, ziet de operator vandaag talrijke opportuniteiten om start-ups en KMO’s te ondersteunen. De zakelijke abonnementen zijn gericht op bedrijven op zoek naar best value for money en kant-en-klare oplossingen om te kunnen focussen op de onderneming zelf, zonder elke maand opnieuw te verdrinken in een administratieve rompslomp.

Zelf de touwtjes in handen

De eindgebruikers van een Business-abonnement activeren en beheren hun abonnement volledig zelfstandig. De beheerders van de business-account krijgen op hun beurt een gebruiksvriendelijke klantenzone, waar de nodige acties in enkele klikken achter de rug zijn.

Bij de abonnementen van deze provider zijn er geen account managers waarvan je voor de minste aanpassing afhankelijk bent. Daarnaast blijft service de speerpunt van de Vikings: de specifieke business-helpdesk is rechtstreeks bereikbaar via verschillende kanalen (chat, WhatsApp, telefoon). Dat kan telefonisch of via WhatsApp tussen half 9 ‘s ochtends en 20 uur ‘s avonds. De provider doet dat omdat volgens hen “de ervaring leert immers dat dergelijke administratie vaak buiten de reguliere kantooruren gebeurt”.

Welke abonnementen?

Mobile Vikings for Business is vanaf vandaag beschikbaar.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here