Workday

Nieuwe tools voor applicatieontwikkeling helpen organisaties sneller te innoveren, de organisatie wendbaarder te maken en meer waarde te halen uit hun investeringen in Workday Extend.

Advertentie

Workday Inc. kondigt vandaag nieuwe mogelijkheden aan binnen Workday Extend – een oplossing die klanten en partners helpt om naadloos de kernapplicaties van Workday uit te breiden om aan hun unieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Nieuwe tools voor orkestratie, databeheer en applicatielogica binnen Workday Extend helpen organisaties met hun digitale versnelling en ondersteunen betere bedrijfsresultaten, het verbeteren van werknemersbetrokkenheid en het verhogen van organisatorische wendbaarheid. 

“Onze wereldwijde klanten hebben behoefte aan technologieën die een business-first aanpak ondersteunen – het soort dat hen onderscheidt, huidige investeringen toekomstbestendig maakt en innovatieve nieuwe manieren om zaken te doen stimuleert,” zegt Jim Stratton, chief technology officer (CTO) bij Workday. “Workday Extend helpt om het gat te dichten tussen de behoeften en de capaciteiten binnen IT, zodat bedrijven vol vertrouwen en veilig het groeiende tempo van veranderingen kunnen bijhouden.”

Verhoog organisatorische wendbaarheid met diepgaande uitbreidingen

Organisatorische snelheid is noodzakelijk en vereist flexibiliteit, zodat organisaties snel op veranderingen in kunnen spelen. Iedere organisatie heeft haar eigen unieke digitale processen. Toch worden veel organisaties tegenwoordig gedwongen om finance- en HR-data buiten de kernsystemen van de organisatie te plaatsen om al deze processen te verbinden en om te integreren met externe systemen. Dit verhoogt de complexiteit, de kosten en de risico’s. 

Workday Extend biedt de klant community van Workday – die bestaat uit meer dan 50 miljoen werknemers wereldwijd – de mogelijkheid om snel en vol vertrouwen nieuwe apps te bouwen die draaien binnen Workdays kernapplicaties. De nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten maken waardevollere Workday Extend-applicaties mogelijk die de werknemersbetrokkenheid verhogen, ervaringen stroomlijnen en bedrijfsprocessen optimaliseren terwijl ze Workday-data veilig verbinden met systemen van externe partijen. 

Deze diepgaande mogelijkheden tot uitbreiding houden op een unieke wijze de context van data, procesflow, gebruikerservaring en security in stand, zodat verbeterde app-ervaringen worden geleverd – in tegenstelling tot systemen die buiten Workday draaien of alleen algemene functionaliteit bieden. Die systemen vereisen dat integraties opnieuw worden gebouwd, gebruikersinterfaces en beveiliging worden gestroomlijnd en vervolgens dat verschillende kopieën van dezelfde data worden gesynchroniseerd. Met Workday Extend kunnen klanten de hele IT-stack versimpelen en finance- en HR-data veilig houden, zodat organisaties hun bestaande tech-investeringen kunnen optimaliseren met minimale risico’s. 

Stimuleer snelle innovatie en haal meer waarde uit app-ervaringen

Met het nieuwe Workday Orchestrate, nu inbegrepen in het Workday Extend-abonnement, beschikken app-ontwikkelaars over de mogelijkheid om finance- en HR-processen tussen Workday en systemen van derde partijen te coördineren. Deze coördinatie wordt gevisualiseerd door de Orchestration Builder – een drag-and-drop-interface die eenvoudige, stap-voor-stap low-code ontwikkelervaringen biedt om applicatielogica te definiëren, data in kaart te brengen en transformaties uit te voeren.

Met deze toegevoegde functionaliteiten bevordert Workday Extend een meer verbonden, aanpasbaar en uitbreidbaar Workday, dat organisaties in staat stelt sneller te innoveren om aan hun specifieke behoeften te voldoen en dat hun time-to-value versnelt. Klanten profiteren ook van:

  • Snellere ontwikkeling van nieuwe digitale bedrijfscapaciteiten. Workday Extend benut de kernprincipes van de Workday-architectuur en maakt het organisaties mogelijk om snel en diepgaand Workday-data en -processen uit te breiden. Daarnaast levert de app-catalogus van Workday Extend een gecureerde lijst van app-templates en referentie-apps voor veelvoorkomende zakelijke scenario’s, die klaar zijn voor onmiddellijke configuratie en implementatie. Klanten die gebruik maken van Workday Extend hebben een vermindering van inspanningen in app-ontwikkeling van tot wel 75% ten opzichte van alternatieve technologieën – waarmee ze de ontwikkeling versnellen van maanden naar weken. 
  • Verminderde complexiteit en kosten. Met Workday Extend is een lappendeken aan app ontwikkeling- en deploymentplatforms, workflow- en integratietools en managementsystemen om nieuwe apps en werkervaringen te bouwen niet meer nodig. Dit maakt het voor IT-teams mogelijk om de complexiteit en kosten van de tech-stack te verminderen, waardoor er meer capaciteit overblijft om bedrijfsresultaten te verbeteren.
  • Meer vertrouwen. Klanten die gebruik maken van Workday Extend hebben meer gemoedsrust, in de wetenschap dat de apps die zij ontwikkelen zich bevinden in de wereldwijde, vertrouwde Workday Enterprise Management Cloud. Hierdoor worden de veiligheids- en privacyrisico’s die gepaard gaan met het verplaatsen van data naar een systeem buiten Workday geminimaliseerd.

Meer informatie over Workday Extend vind je via de website van het bedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here