Vandaag kondigt HP nieuwe ENVY-laptops aan. De HP ENVY x360 15 en HP ENVY 17 zijn speciaal ontworpen voor de manier waarop creatievelingen nu werken en geeft hen de vrijheid om overal te creëren en verbonden te blijven.

Advertentie

De HP ENVY x360 15 is een prachtige mobiele creatieve convertible laptop, met 88,7% screen-to-body-ratio en een dun en licht ontwerp van 1,8 kg. Van het optionele 4K OLED-scherm, tot de AMD Ryzen 7 of de 11de Gen Intel Core-processor en NVIDIA MX450 graphics, met Wi-Fi 6 en Bluetooth 5 voor een snelle verbinding.

De HP ENVY 17 is een mobiele creatieve krachtpatser, met een 86,3% screen-to-body-ratio bij een gewicht van 2,5 kg en voorzien van een 11e generatie Intel Core processor, een NVIDIA MX450-videokaart met maximaal een 4K UHD-display, Wi-Fi 6iv en Bluetooth 5. Het apparaat biedt ook tot 1 TB PCIe SSD-opslag en geeft een prestatieboost voor multitasking met een geheugen van maximaal 32 GB. 

Creatief en duurzaam

De nieuwe ENVY-laptops leveren een gepersonaliseerde creatieve ervaring, met functies als fabriekskleurkalibratie op de displays, een alles-in-één toetsenbord voor vlotte snelkoppelingen, een 19% groter touchpad voor gebaren, een fysieke camerasluiter, prestatieoptimalisatie in Thermal Profile, creatieve scenario’s om uw display te optimaliseren in HP Display Control, HP QuickDrop om eenvoudig bestanden van en naar apparaten over te zetten en HP Enhanced Lighting – die het display verandert in een ingebouwde selfie-lamp voor videogesprekken. Beide apparaten worden geleverd met een 30-daagse proefperiode van Adobe Creative Cloud, inclusief: Premiere Rush, Premiere Pro, en Creative Cloud Photography Plan. 

HP hecht veel belang aan duurzaamheid in het productieproces en leveranciersketen en dat komt tot uiting in het nieuwe portfolio. De nieuwe ENVY’s zijn gemaakt van gerecycled aluminium en bij de constructie van de ENVY 17 is ook post-consumer gerecycled plastic en plastic uit de oceaan gebruikt. De verpakking van beide producten is ook een stap in de richting van minder wegwerpplastic; met houtvezel dat is gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal en een voorgevormde vezelverpakking ter vervanging van plastic schuim, dat ook 100% recycleerbaar is.  

HP 930 Creator

Het nieuwe ENVY-portfolio bevat meer dan alleen laptops. De HP 930 Creator draadloze muis is gemaakt voor de nieuwe ENVY-laptops en is de meest aanpasbare muis voor ontwerpers. Met deze veelzijdige muis kunnen gebruikers die op meerdere apparaten creëren, content verslepen en plaatsen tussen drie verschillende apparaten via een dongle of Bluetooth. Met één oplaadbeurt zou de muis 12 weken moeten meekunnen, en één minuutje opladen levert je weer drie uur extra werktijd op.

Image Credit: HP

 Prijzen en beschikbaarheid: 

  • De Intel-gebaseerde HP ENVY x360 15 is naar verwachting beschikbaar vanaf april, vanaf 899,99 dollar*
  • De AMD gebaseerde HP ENVY x360 15 is naar verwachting beschikbaar vanaf april, vanaf 749,99 dollar*
  • De HP ENVY 17 is naar verwachting verkrijgbaar vanaf april, vanaf 999,99 dollar*
  • De HP 930 Creator draadloze muis zal naar verwachting verkrijgbaar zijn vanaf april, vanaf 89,99 dollar*

*De kostprijs in euro moet nog bevestigd worden.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here