Falco biedt boekhouders een gebruiksvriendelijk softwareplatform om de boekhouding in real-time en met hulp van AI op orde te houden.

Advertentie

Horus Software, een Belgische start-up met hoofdzetel in Luik, lanceert vandaag Falco. Falco is een nieuwe applicatie gericht naar boekhouders. Zo biedt het boekhouders een boekhoudpakket met artificiële intelligentie aan. De klanten van deze boekhouders kunnen zelf ook een toepassing gebruiken om hun bedrijf beter te beheren door in real-time toegang te krijgen tot hun financiële status. De ontwikkeling van de applicatie gebeurde op basis van feedback van gebruikers. Dat stelde Horus Software in staat een platform te ontwikkelen dat gebruikscomfort, ergonomie, functionaliteit en design combineert. 

Belangrijkste functies 

Falco bestaat uit verschillende modules en biedt de gebruiker talrijke functies: 

  • Dashboard: aanpasbare dashboards tonen een real-time overzicht van belangrijke cijfers, inclusief grafieken.
  • Inzamelen: verzend documenten (via adresboek, mailboxsynchronisatie of scan via smartphone) naar de boekhouding met automatische herkenning en codering dankzij artificiële intelligentie.
  • Raadplegen: overzicht van klanten en leveranciers, activiteiten van klanten, activiteiten van leveranciers, rekeningafschriften (in verband met de home banking-applicatie) en digitale bibliotheek van andere boekhoudkundige documenten dan uw facturen (balans, btw-aangiftes, …) 
  • Analyse: specifieke tabellen met analyses opgesteld door de boekhouder, en cashflowramingen op 7 dagen, 14 dagen en het einde van de maand op basis van (verwachte) inkomsten en uitgaven.
  • Betalingen: via automatisch gegenereerde QR-code of SEPA
  • Herinneringen: voor onbetaalde facturen
  • Facturen en offertes: maak nieuwe facturen en offertes in slechts enkele muisklikken
  • Direct berichtenverkeer tussen boekhouder en gebruiker 
Afbeelding: Horus Software

Prijzen en beschikbaarheid

Falco is beschikbaar voor Windows-pc, Mac en smartphones (Android en iOS). De abonnementsprijs varieert van 12 tot 35 euro per maand per gebruiker, afhankelijk van de gekozen modules. “Wij willen vooral kleine ondernemers ondersteunen. Dit zijn de zelfstandigen, eenmanszaken of bedrijven met maximaal vijf werknemers die niet kunnen beschikken over een ander real-time managementinstrument. Ook kmo’s met minder dan 20 werknemers hebben uiteraard baat bij het gebruik van onze producten”, aldus Benjamin Tailleur. “Het is immers meer dan ooit noodzakelijk om een realtime overzicht te hebben op de cashflow van een onderneming, vooral in tijden van crisis. Die realtime cijfers en ramingen zijn cruciaal om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Boekhouding kan geen zwarte doos blijven.” 

Via de website van Horus Software kan je een gratis proefperiode van 30 dagen aanvragen.

Deze redacteur heeft een niet te stillen nieuwsgierigheid. Schrijft en denkt graag na over de impact die technologie heeft op onze maatschappij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here