Je bent nooit te oud om bij te leren. Flowsparks en Meet Roger slaan de handen in elkaar om e-learning te doen doorgroeien in de arbeidssector.

Advertentie

Interne communicatie groeit steeds meer tot een digitaal gegeven. Zeker met de huidige crisis springen alsmaar meer bedrijven op de digitale trein. Niet enkel voor interne communicatie maar ook voor educatie blijkt digitaal leren zijn vruchten af te werpen. De arbeidssector ziet steeds meer voordeel in digitale communicatie, maar dit blijkt soms toch nog voeten in de aarde te hebben. Daarom gaat FLOWSPARKS de samenwerking aan met Meet Roger, een digitaal platform voor doeltreffende interne communicatie.

De juiste boodschap bij de juiste werknemer krijgen is een veel voorkomende barrière binnen de arbeidssector, zeker via digitale kanalen. Het werken in verschillende regimes en shifts en het regelmatig verloop van arbeiders stimuleren dit niet. Bovendien is het vooral in dergelijke sectoren uitermate belangrijk dat werknemers op de hoogte zijn van nieuwe richtlijnen over onder andere veiligheid.

Veiligheidsinstructies via e-learning

Met FLOWSPARKS waait er een nieuwe wind door het e-learninglandschap. Software is een inmiddels onmisbare manier van training en ontwikkeling in een snel evoluerende wereld. Met behulp van FLOWSPARKS kan personeel eenvoudig zelf digitaal vaardigheden ontwikkelen. Het grote voordeel van deze software is de flexibiliteit. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk, interactief, makkelijk te beheren en te evalueren. Je kan als het ware de experten binnen hun vak zelf de mogelijkheid geven hun kennis in een e-learning context te digitaliseren.

In de arbeidssector zetten al heel wat bedrijven in op e-learning voor hun veiligheidsinstructies, registratieformulieren of evaluaties. “Al jaren helpen we bedrijven met hun veiligheidsinstructies. We bieden daarnaast ook oplossingen voor een aangepaste registratie van contractoren en medewerkers zonder vereiste van een zakelijk e-mailadres”, zegt Cédric Herregodts, Chief Commercial Officer van FLOWSPARKS.

Meet Roger

Meet Roger is een digitaal platform waarmee bedrijven hun gehele interne communicatie kunnen managen. Een slimme tool waarmee elke werknemer snel en efficiënt bereikt kan worden. Of hij nu op kantoor, op de werkvloer, onderweg of gewoon thuis is.

Vanuit één gecentraliseerd dashboard pusht Meet Roger berichten automatisch via verschillende kanalen, zoals werk- of privé-e-mail, SMS, WhatsApp, de Roger webapplicatie en/of de smartphone-app. Werknemers bepalen zelf via welk kanaal ze willen gecontacteerd worden. Dankzij de segmentatiemogelijkheden die Meet Roger biedt, kunnen bedrijven zeer specifieke groepen van medewerkers bereiken, waar ze zich ook bevinden.

“Via het Meet Roger-platform kan elke boodschap afzonderlijk getarget worden naar een welbepaalde groep medewerkers. Zo krijgen medewerkers alleen nog relevante informatie binnen, wat de leesmotivatie enorm verhoogt”, zegt Cédric Vercauteren, Co-Founder van Meet Roger. “Daarbovenop kan via het data dashboard nagegaan worden wie welke boodschappen gelezen heeft en wanneer. Een groot voordeel bij bijvoorbeeld veiligheidsboodschappen of -instructies.”

Samen sterk

FLOWSPARKS en Meet Roger hebben een gemeenschappelijk doel voor ogen: duidelijke en aantrekkelijke informatie op het juiste moment tot bij de juiste persoon brengen. Nu beide bedrijven hun krachten bundelen kan e-learning doelgerichter tot bij de medewerkers geraken. Meer informatie vind je op www.flowsparksmeetsroger.com.


Geen velden gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here