Plugnotes

Plugnotes komt met een nieuw plug-and-playplatform voor kleine ondernemingen en kmo's.

Advertentie

De Belgische start-up Plugnotes lanceert een oplossing voor kmo’s in de retail- en logistieke sector om hun dagelijkse werkzaamheden te digitaliseren en te vereenvoudigen, zonder te moeten investeren in IT-ontwikkeling of opleidingen. Met de ‘plug and play’ app van Plugnotes kunnen ze in enkele minuten tijd zelf oplossingen, digitale formulieren en databases configureren en die direct beschikbaar stellen aan hun medewerkers en andere belanghebbenden.

“Wie digitalisering zegt, zegt IT. Maar binnen bedrijven zijn de technische teams vaak niet in staat om even snel te reageren als de operationele teams dat willen. Daardoor worden projecten uitgesteld of gedelegeerd aan externe consultants om oplossingen op maat te ontwikkelen of software/ERP’s te implementeren”, zegt Camille de Bruyn, medeoprichtster van Plugnotes en voormalig digitaal analiste bij Accenture.

Plugnotes & play

Bijna 78% van de digitale transformatieprojecten in kmo’s valt in het water, loopt vertraging op of is te duur. Dat blijkt uit een enquête van wereldwijd onderzoeksbureau Gartner. De Belgische start-up Plugnotes wil die trend doorbreken met een no-code-oplossing. Daarmee kunnen kmo’s met een minimaal budget hun workflow kunnen digitaliseren en vereenvoudigen.

De start-up wordt daarin begeleid door accelerator Start it @KBC. De oplossing van Plugnotes is gericht op bedrijven met teams op het terrein. Bedrijven die veel interactie hebben met externe partijen, en organisaties met een beperkt IT-team, die niet de tijd of de middelen hebben om specifieke oplossingen te ontwikkelen of dure software te implementeren. 

Voor wie?

Plugnotes is onder meer bestemd voor bedrijven in de retail- en logistieke sector die nog met papier en pen of een combinatie van verschillende tools werken voor het opvolgen van commerciële bezoekrapporten, het beheer van leveringsbonnen, het opvolgen van de productie en de kwaliteit, contractbeheer, enz.

Met het platform kan iedereen in een organisatie processen automatiseren die mobiele registratie of een efficiënt gebruik van gegevens vereisen. Kmo’s kunnen meteen aan de slag met de oplossing, zonder IT-kennis, vrijblijvend (ze kunnen op elk moment stoppen) en al vanaf zo’n honderd euro per maand. 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here