Microsoft Surface Pro 7+

Microsoft lanceert een nieuw lid in de Surface-lijn. De Surface Pro 7+ vergroot het portfolio en is vooral gericht op professionele gebruikers.

Advertentie

Microsoft heeft vandaag Surface Pro 7+ voor bedrijven geïntroduceerd. De 2-in-1- is perfect voor scholen en bedrijven. De Surface Hub 2S 85″, die ook deel uitmaakt van het Surface voor bedrijven portfolio, zal deze maand beschikbaar zijn voor commerciële en educatieve klanten.

MIcrosoft Surface Pro 7+

Microsoft Surface Pro 7+

De overgang naar op afstand en hybride werken in de meeste industrieën is een uitgangspunt geweest voor het herdefiniëren van de toekomst van hoe we werken, samenwerken en leren buiten de grenzen van een kantoor of klaslokaal. Met de lancering van nieuwe Pro 7+ voor bedrijven, wil Microsoft organisaties verder helpen bij het overbruggen van de digitale kloof die zich in hybride werkruimtes kan voordoen.

Dit zijn de belangrijkse specificaties in de Surface Pro 7+ :

  • Het toestel wordt aangeboden met de optionele LTE Advanced voor een ultrasnelle verbinding, waar je je ook bevindt. Met LTE hoef je niet langer te vertrouwen op Wi-Fi of onbeveiligde openbare toegangspunten als je onderweg bent.
  • De Pro 7+ is 2.1 keer sneller dan de vorige versie met de nieuwste 11e generatie Intel® Core™ processoren. Bovendien zijn er opties tot 32GB RAM en 1TB aan opslagruimte.
  • Met een verbeterde levensduur van de batterij is deze Surface klaar voor een hele dag werken onderweg. De computer kan tot 15 uur lang draaien en kan dankzij de snellaadfunctie in iets meer dan een uur 80% lading bereiken.
  • Beveiliging is natuurlijk erg belangrijk voor professionele gebruikers. Daarom heeft Microsoft een verwijderbare SSD ingevoerd voor de opslag van gegevens en om gebruikers een betere controle over hun informatie te geven.

Prijzen en beschikbaarheid

De Pro 7+ met Wi-Fi-configuratie is beschikbaar vanaf 1.029 EUR. Surface Pro 7+ met LTE Advanced configuratie is beschikbaar vanaf 1.329 EUR.

MIcrosoft Surface Pro 7+
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here