Deze week op TechPulse Business

Mis niets van het laatste technologienieuws dankzij het weekoverzicht!


Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Nieuwtje gemist? Geen nood. In dit weekoverzicht zetten we de belangrijkste nieuwsfeiten nog eens op een rij. Geniet van het weekend!

Deze week:

Gerelateerde artikelen

Hyundai neemt Boston Dynamics over van SoftBank

Hyundai zou een akkoord bereikt hebben met SoftBank over de aankoop van robotmaker Boston Dynamics voor meer dan 600 miljoen euro.

Nokia trekt de kar voor 6G in Europa

5G is in vele Europese landen nog niet commercieel uitgerold, maar toch denkt Nokia al aan de volgende stap in netwerktechnologie: 6G.

FTC wil dat Facebook zijn Instagram en WhatsApp afstoot

Facebook ligt weer onder vuur in de Verenigde Staten. De FTC en 46 staten klagen het bedrijf aan voor illegale monopolie. Waarover gaat het precies?

Cybersecuritybedrijf FireEye zelf slachtoffer van aanval

Cybersecuritybedrijf FireEye werd onlangs zelf het slachtoffer van een aanval. Vermoedelijk zat Russische hackersgroep APT29 achter de aanval.

Synology 2021 and Beyond: de belangrijkste aankondigingen

Wat mogen we volgend jaar van Synology verwachten? Synology toonde het zelf tijdens een live-event.

VanMoof verdrievoudigde fietsverkoop in 2020

De Nederlandse fietsenfabrikant VanMoof heeft goed nieuws. Mensen gingen meer fietsen, daarmee zijn er ook drie keer meer e-bikes verkocht dit jaar.
Commandeert graag haar Google Home heel de dag door en vult haar vrije tijd met alles wat er te ontdekken valt in streamingland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here