Belsimpel Amsterdam

De Nederlandse online retailer Belsimpel gaat in de komende maanden in België starten met Gomibo.be. Het bedrijf wil de markt opschudden.

Advertentie

Belsimpel, de Nederlandse online verkoper van telecomproducten, gaat ook in België opstarten. Het bedrijf uit Groningen is in Nederland heel populair een heeft intussen bijna 50 procent marktaandeel behaald. Het bedrijf verkoopt smartphones, tablets en accessoires.

Belsimpel wordt Gomibo

Voor de uitbreiding naar de rest van Europa heeft Belsimpel een andere naam: Gomibo. In Duitsland is Gomibo.de al actief, de rest volgt in de komende maanden. Naast België en Duitsland zal Belsimpel ook online actief zijn in Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, het V.K., Zweden en Zwitserland. Kortom, het bereik van het e-commerce bedrijf wordt in één klap enorm uitgebreid.

CEO en oprichter Jeroen Doorenbos vertelt aan Tweakers dat het de bedoeling is om de volledige markt op te schudden. Het bedrijf wil dé retailer worden in Europa als het aankomt op mobile en tablets. Volgens Doorenbos is de telecommakt in andere EU-landen ook een stuk “minder ontwikkeld” waardoor Belsimpel met Gomibo meer kans maakt.

Zoals vermeld is Gomibo.be vandaag nog niet actief. Maar het bedrijf liet weten dat de nieuwe websites in de komende maanden worden uitgerold. Wie interesse heeft kan al eens een kijkje nemen op de Duitse versie.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here