Telenet Naki

Naki, de leverancier van on-the-go powerbanks, gaat samenwerken met provider Telenet voor YUGO- en WIGO-klanten.

Advertentie

Naki Power, een van de specialisten op het gebied van het ‘onderweg opladen’ van elektronische apparaten, gaat samenwerken met Telenet, aanbieder van entertainment- en telecommunicatiediensten in België. Vanaf 1 oktober biedt Telenet YUGO- en WIGO-klanten een unieke dienst aan voor een altijd opgeladen telefoon.

Voorbeeld van een oplaadstation.

Telenet & Naki

Telenet WIGO of YUGO-klanten met een actief mobiel telefoonnummer kunnen gebruik maken van 24 uur gratis opladen met de oplaadservice via het Naki-netwerk in België (Brussel, Antwerpen, Gent) en in Europa (München, Berlijn, Parijs en Madrid). In de toekomst zullen meer steden en landen aan het groeiende netwerk worden toegevoegd.

Klanten kunnen eenvoudig een razendsnelle powerbank huren met de Naki-app. In de Naki-app ziet de gebruiker een map met zijn of haar locatie en beschikbare Naki Stations in de buurt. De gebruiker kiest een geschikte locatie en ontgrendelt daar een powerbank met behulp van de Naki-app. Nu beschikt de gebruiker over een draagbare powerbank met drie kabeltjes voor het opladen van smartphones en diverse andere apparaten.

Lager tarief voor Telenetklanten

Gebruikers kunnen de powerbank weer inleveren bij elk willekeurig Naki Station. Nadat de 24 uur aangeboden door Telenet zijn verstreken, geldt het tarief van de dienst: € 0,50 per 30 minuten en maximaal € 6 per dag.  Gebruikers kunnen een herinnering instellen in de bijhorende gratis app. Zo weten ze perfect wanneer het apparaat moet worden ingeleverd om kosten te voorkomen.

Je kan natuurlijk ook gewoon een degelijke powerbank kopen. Deze koopgids helpt je bij het maken van je keuze.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here