Microsoft Outlook macOS Big Sur

Softwaregigant Microsoft heeft zijn vernieuwde Outlook voor macOS Big Sur klaarstaan, en het ziet er veelbelovend uit.

Ondertussen is het al een jaar geleden dat het team achter Outlook voor Mac een eerste preview toonde aan Windows Insiders. Het softwareteam heeft sindsdien hard gesleuteld aan de mailapplicatie voor macOS. De applicatie heeft een hele reeks nieuwe functies en ook onder de motorkap werd gesleuteld voor verbeterde prestaties.

Microsoft Outlook macOS Big Sur

Outlook voor macOS Big Sur

Deze week heeft Microsoft laten weten dat de nieuwe Outlook voor macOS zo goed als klaar is. Het team heeft de app ook een volledige facelift gegeven waardoor het nu veel strakker oogt en beter past bij andere macOS-apps.

Nieuwe elementen, moderne icoontjes, knoppen met afgeronde randen en ga zo maar door. De nieuwe Outlook voor macOS Big Sur voelt nu eindelijk zoals al de rest en past perfect in het plaatje.

In de nieuwe versie zit nu ook Mijn Dag verwerkt in de homescreen van Outlook. Zo heb je meteen een blik op wat je te wachten staat voor die dag. Hoe dat eruit ziet kan je in de afbeelding bovenaan dit artikel zien. Verder krijgen we ook een donkere modus, een knop naar je meest gebruikte contacten en verbeterde ondersteuning voor wie meerdere mailboxen heeft.

Geen iCloud

En daar zit een kleine eigenaardigheid. Bij de lancering van Big Sur en dus bij uitbreiding de nieuwe Microsoft Outlook, zullen gebruikers niet de mogelijkheid hebben om handmatig een IMAP-box toe te voegen of hun iCloud Mail in te stellen. Het bedrijf vermeld erbij dat die ondersteuning snel komt maar we vragen ons af waarom die niet plots van in het begin erbij kan zijn.

Microsoft Outlook macOS Big Sur

Gerelateerde artikelen

Outlook synchroniseert vanaf juni eindelijk handtekeningen tussen pc’s

Vanaf juni krijgt Outlook voor Windows de mogelijkheid om eindelijk handtekeningen te synchroniseren via de cloud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here