Facebook Business Suite

Online shoppen betekent ook meer vragen via online kanalen. Facebook brengt nu alle inboxen samen in Business Suite.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Minder mensen in de winkel betekent meer vragen via online kanalen. De klanten die normaal tot bij winkeliers komen zullen diezelfde winkels nu op andere manieren proberen te bereiken.

Dat heeft als effect dat de chat inboxen van Facebookpagina’s voller zitten dan gewoonlijk. Ook voor Instagram betekent dat een stijging in het aantal (aan)vragen. Om daarop in te spelen heeft Facebook nu een nieuwe app ontwikkeld die Messenger & Instagram in één inbox giet.

Facebook Business Suite

Met de nieuwe Business Suite wil het platform het voor kleine ondernemers gemakkelijker maken om hun ‘helpdesk’ te onderhouden. Zo kan je al je pagina’s en producten gemakkelijk beheren vanuit de Business Suite en vragen beantwoorden van klanten via één app.

In de blog geeft COO Sheryl Sandberg aan dat het socialemediaplatform de laatste maanden probeert om kleine ondernemers een duwtje in de rug te geven. Met nieuwe diensten als Business Suite hoopt het bedrijf dat bedrijven eenvoudiger interactie opzoeken met hun klanten.

Business Suite lijkt nog niet beschikbaar te zijn in België, Sandberg gaf ook geen beschikbaarheidsdata mee in de blog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here